香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

6.12.2009 澳門銀河娛樂國際馬拉松 (by Parco爸)

升級   17.95%

該用戶從未簽到

睇完....真係唔想執我果d....都係影果d人之嘛......不如當我無影過啦

升級   17.95%

該用戶從未簽到

閣下有無著網衫架? 如果無...你件衫係咩色....同埋號碼布幾多號? 因為好多唔係著網衫....而又影得一般.....我......可能已delete了........

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-12-7 21:31 發表

無錯無錯,豆豆媽是最好的~

我影左你呀, 你女友都有 不過要等下, 屋企部電腦實在快得要命

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-12-7 21:52 發表
A1001 " />" />hjgh  深藍色雞翼袖

有呀

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-12-7 21:58 發表

好野好野

每次你同Parco爸影完相之後都話要執相,其實有d咩要執?
我諗住呢一、兩個月買新相機,怕到時影完唔識執

其實我都唔知架......我以前成日都覺得影得好就唔駛執, 但原來執完真係可以令張相再完美d架 同埋影raw, 一定要用software轉返做jpg, 咁橫掂都開左個software, 咪順便同佢推下光暗, 銳利同埋對比果d囉......

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-7 22:04 發表
PARCO 爸,D相己經好正﹗﹗仲未睇豆豆媽D相,

唔通豆豆媽D相更正??

當然正d啦, 因為我輯相有parco爸跑步相, parco爸呢輯無架

升級   17.95%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-12-7 22:17 發表

我一早知道豆媽影相同parco爸有得揮下啦...之但係咁喎..parco爸依家跑步進步得好快喎,豆媽要快d急起直追啦...

學sue媽話, 我派個副手出黎都夠啦, 我都出埋黎問你點頂