香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ufficiohk
打印 上一主題 下一主題

二零一零年陸上兩項鐵人聯賽 – 比賽 1

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

大圍兄,

我上次去租車, 只有$90同$200, 無$150噃?
唔通老細減價? 抑或見我老實呃我呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

啱啱 check 咗比賽時間表同埋名單...
但資料有錯, 去咗其他組別, 著數咗!...

已經 pm 比 ginny ctse, 唔知可唔可以改番,
抑或由得佢...

升級   100%

該用戶從未簽到

今朝跑完、踩完, 以為時間好好...
原來自己踩少一圈, 仲以為好似上一次超越比賽咁踩6圈!

若果加多一圈時間, 大概 1:46:XX !!

今次可能大多數都係鐵人會ge 鐵人關係,
水準比超越個次高, 想勾車都勾唔到,
勾到一陣好快又拉開, 全程大多都係自己踩...
鐵人賽真係講錢ge 比賽, 靚戰車同你慳十幾分鐘,
跑步真係好難追...

今日見到 loud、Kopo、laputa、大圍、馬王(影相)、Thomas 同埋 Ginny ctse...
著長跑網衫ge ching/ctse 唔多, 响今日比賽算係異類!!
下次真係要叫下其他 ching/ctse 嚟玩下!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 snail 於 2010-1-24 20:08 發表
同日出埋result?!?! 雖然係provisional, 但...真係出乎意料的快! http://www.triathlon.com.hk/show ... 09221452326&editCurrentLanguage=12092214523 ...

攪邊科呢?

都話咗踩少一個圈, 仲俾個第一我???
早知係咁攞埋個獎影埋相, 至多遲啲還番個獎!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 snail 於 2010-1-24 20:00 發表 得罪講句, 俾架靚車你踩, 你都只會係差唔多時間. 無練習踩咩車都係咁慢.

又得罪講句, 對有練習ge ching/ctse 嚟講, 係咪踩踩咩車都係咁快??

我意思係同一狀態下, 踩$1000、$10000 同$100000 ge 車係無分別ge??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-25 10:01 發表
x3
恭喜~

x4

恭喜~

36.25min/10km... crazy fast

x2

單車同跑步都好快, 呢啲就係我想勾都勾唔到果種...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2010-1-25 15:02 發表
多謝yungyung 靚相

X2

以為得馬王 ching 影相, 原來重有 yungyung ctse 幫手影相!
連單車咁高速都影到(唔係指我), 好犀利!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-1-25 11:55 發表
我下次着番長跑綱背心先得 ,
rockiec hing, 不要太介懷 , 其實大多數總會搞呢類比賽,
雖然有好多分會 , 但大多數都只在参與 , 我玩左唔算耐時間 ,
每次見 age group d ching 都熟口熟面 , 雖然大家沒自我介紹 ,
但大家都好 nice 。
rockiec hing, 跑步咁强 , 呢 1 項己經嬴左好多人 ,
單車 - 平有平玩, 好多時貴車都係滿足自己私有慾 , 但如果真係想玩得
開心 d , 一臺入门級 RB 係唔可以慳 , 起馬可以熟習下部車性能  

因為每次比賽我都會好認真, 真係會練跑、練單車(室內),
想試下果種感覺, 今次DQ咗, 有少少唔開心, 不過會下次再嚟過!

正如 Snail Gforce ching 話齋, 車係唔重要ge,
我會操多啲單車, 用租車嚟練低 loud兄、kopo兄ge 戰車!

唔知係咪痴人說夢呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-1-25 09:48 發表
唔好理啦, 有獎攞就攞左先啦     

明明DQ咗, 呢個獎點可以攞呢!!
拎咗真係以後唔洗响長跑界、鐵人界立足!

話時話, 果朝頒獎係咪跟呢份 provisional result 架??
大會無人去 check 下有無人踩少咗, 跑少咗咩??

我响跑最後果5K時, 都聽到有其他人鐵人話踩少咗...
咁對第4、第5ge 鐵人好唔公平喎!!

升級   100%

該用戶從未簽到

成績出咗啦!

但自己時間仍然係無改番!!
都係第一!!

係咪真係要塞個獎俾我呢!!

仲唔改番, 第四果個會好失望!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-1 17:29 發表
Rockie hing

你吾要,不如比我ah   

newfoot ching,

如果呢個獎係名正言順攞番嚟, 比你無問題!
只係驚第四果位 ching 會追斬我咋!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-2-1 18:50 發表
好欣賞你這種態度!

其實有沒有跟大會反映,使他們可以修正。

已經 pm 咗俾 ginny ctse

因為之前都有錯, 都係佢跟開...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-2 10:08 發表
我都係諗住摩下+影張相,然後比返你。
因為我跑得慢,如果第四果位ching 追斬我,我一定死梗
你跑得快D,最少可以避多兩招

newfoot ching,

呢個機會真係大把, ar bee 同 Jason兄 攞第一、第二,
你開聲就得啦, 我諗佢地唔會托手掙ge !!

原帖由 key 於 2010-1-25 09:46 發表
恭喜Jason兄又攞獎     

原帖由 ginnywong 於 2010-1-25 23:59 發表

原來ar bee得到第一呀!