香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

屯門多唔多人報咗渣打10k 挑戰組?

關閉 [複製鏈接]

升級   5.26%

該用戶從未簽到

今年第一次玩渣打半馬,都未諗幾點同點樣搭車出去

上年偷雞無報名,混入去跑,個朝因為遲左起身,全程由屯門出佐敦都係搭的士........ 所以都唔知咁早應該點出去好?!

上年半馬跑用左2 小時20分,今年有所操練,應該會好一點

請問有無前輩有興趣一齊練跑?? 我想 upgrade 下

升級   5.26%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2007-12-15 21:25 發表
偷雞?冇工作人員捉你嗎?因為我上年跑的時候,有工作人員睇號碼布分參賽者跑步的方向(十公里及半馬)。 工作人員真的差不多逐個睇。

因為我朋友幫我colour copy左佢上年張號碼布比我用,而且因為等另一位遲大到的朋友,所以遲左10數分鐘先起步,都無人check 我lu

係遮遮掩掩之下就.....過左海啦~~~
不過由於張假野係普通紙,所以當日係毛毛細雨之下.....張假野就......

由於做呢d犯法野,真係好驚,所以今年一早報左名,haha   

升級   5.26%

該用戶從未簽到

kennethwat: 我都買左你呢對鞋~  你真係有taste