香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

約跑活動 ~ 1月16日 大西北長課

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

約跑活動 ~ 1月16日 大西北長課約跑活動   ~ 1月16日 大西北長課

日期  
     : 2010年1月16日(星期六)下午
集合地點 鄧肇堅運動場

集合時間 :  3:00 pm
出發時間 :  3:10 pm
路線        :  鄧記----屯門碼頭----鄧記----洪水橋----天水圍----元朗----鄧記(33k終點)-----(湖山遊樂場----鄧記40k終點)
全程路長         : 約33公里全平路,有興趣者可陪燉奶佬師兄玩足40k
運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備
預計完成時間:3小時30分鐘

報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)

1. 燉奶佬
2. 奧斯卡
3. 細明哥 (33k)
4. 花子阿DEE (33k)
5.
6.
7.

8.
9.

升級   0%

該用戶從未簽到

佢地傻架,果次跑公庵佢地回程都係跑4:xx,聽講有一k 4:00...我頂唔順呀...點解要練得咁辛苦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-12 11:33 發表
o甘癲?長課最好係一路跑一路吹到水既步速就得架啦,所以parco 爸o甘鍾意練長課 ,練速度點吹水呀

佢地4分都吹到呀...當日既傻人有 : P哥/威威/鬼影/壞人/抄神...

升級   0%

該用戶從未簽到

Sorry...當晚有約,唔想太夜,改為1400 去隊青公...

約跑活動 ~ 1月16日 大西北長課約跑活動   ~ 1月16日 大西北長課

日期  
     : 2010年1月16日(星期六)下午
集合地點 鄧肇堅運動場

集合時間 :  3:00 pm
出發時間 :  3:10 pm
路線        :  鄧記----屯門碼頭----鄧記----洪水橋----天水圍----元朗----鄧記(33k終點)-----(湖山遊樂場----鄧記40k終點)
全程路長         : 約33公里全平路,有興趣者可陪燉奶佬師兄玩足40k
運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備
預計完成時間:3小時30分鐘

報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)

1. 燉奶佬
2. 奧斯卡
3. 細明哥 (33k)
4. 711 (唔知跟到幾多,代定8達通)
5.
6.
7.

8.
9.

升級   0%

該用戶從未簽到

o岩數喎,我降呢,Sue 哥升呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我就係嫌晏先唔去你地果場,我一唔去就改早...阿奶,唔通愛既反面真係恨...