香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.3.21 第34屆香港畢拉山15公里古蹟越野賽 (34th Mount Butler Hertiage Race)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-3-5 14:36 發表
各男女子組隊員:

已得到上頭批示,可以借出長跑網印仔作隊際團體蓋印之用.

請3隊既隊長,在7/3渣打祝捷會當日,先集齊隊員既報名表格,自行主動找節目主持人排隊蓋印啦

" />" />

收到...唔該catcat~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-3-8 21:28 發表
致以下各位:

1. MILL

2. LU LU
3. ESTHER
4. CATCAT
5. 菲菲
1. long.run
2. ricoodelia
3. pan-pan
4. 比因
5. gradient2000
1. 大圍新跑手
2. Terry
3. 亞聰  
4. FuturaPo
5. ...

好呀! 真係唔該使你,等你出post~

升級   0%

該用戶從未簽到

Hea跑隊隊員到齊wor, 試完過順便可以傾下到時點跑~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位hea跑隊隊員,已經收到大會確認e-mail,大家check下個上車地點啱唔啱啦。

Dear Mr Ho,

Thank you for joining our HKDRC 34th Mount Butler ( Heritage ) Race 2010

The Assigned Team #7 ( T701- T705 )

1. Team Name : Longrun.hk - Hea

2. Team Members
- Pang Kin Sun - Race number T701, Bus Station - Kln Tong
- Fung Chun Yu - Race number T702, Bus Station - Kln Tong
- Poon Kam Poi - Race number T703, Bus Station - Tsim Sha Tsui
- Kwok Siu Chung - Race number T704, Bus Station - City Hall, Central
- Sze Wang - Race number T705, Bus Station - City Hall, Central

3. Your prize for Q/A : Souvenir Badge ( to be collected at the race venue )

The runner's pack will be mailed to you on 2nd week of March. Any enquiry, please email [email protected]

Best Regards,

Rd, HKDRC

升級   0%

該用戶從未簽到

我中未收到runner's pack, 已經e-mail去問~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-18 17:45 發表

係到限期仲未有1000名報名...延長報名....
"受到參賽者熱烈歡迎和要求.......".(MARKETING 手法)
上年好似得5百幾人玩

我唔理佢用咩手法啦, 仲之佢講到有咁多人參加, 唔該佢到時唔好唔夠水同紙杯比人用就得啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

我都返來啦...
今年第一次玩,時間比預期快....自己按錶1:10'45~
休息完食個面再去pre-trip RTI,細圈28K用左3:50....而家散使要訓一陣~

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 Terry & kf PB~
Check返原來我對上一次15K比賽係08年黃金海岸...今都都係PB~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2010-3-21 17:21 發表

Tai Wai Ching,

U're superman?

賽王...唔好笑我啦~
pre-trip已經死下死下~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-3-21 17:25 發表
返來lu

1:16:xx

公佈賽果時Team拎第三ge,但係原來有隊即場報名d工作人員攪錯左,最後梗頸四.......

下年再報黎玩

我地成team人全部1:20之內返使來,成績已經好好.....
呢個比賽d紀念品都唔錯, 雖然賽會之前既比賽評語麻麻, 下年都好想組隊再玩~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-21 17:34 發表

根根,你今次讓賽,琴日跑完38k先黎玩..   
吐露港10K...見 !

x 2
下星期吐露港見~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-3-21 19:41 發表
hgj088" />" />hj 女子隊等我佈告下先, 大家都跑得好好呀....不過我哋都唔知名次呀, 走果陣都未出隊際名次hgj059" />" />hj
自己今日跑咗1:34'xx, 比我預期好咗好多呀, 我本身諗住起碼要跑1:45架hgjD115 ...

菲菲同各位女子隊成員都跑得好好呀.....
pre-trip過真係好有用, 再次多謝比因~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-3-21 19:46 發表

好在無跟你地行路返屋企 jeh " />" />

比因,
我真係有d唔好意思....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2010-3-21 14:22 發表

Blurmax,

After the race, you can run more 5K ........ That's right ! You have great potential to challenge for Full Marathons in coming year. Add Oil la

For my part, I finished the race ...

MJ,
You did a good run already...all oil~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-3-21 22:46 發表

渣馬之後,狀態仲keep 得好好,真係羨慕!

Terry渣馬前有傷未在狀態...而家先開始來料~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2010-3-21 23:19 發表

大圍你都踩到行晒wo!!有無報三項呀

前進兄,
今年唔玩三項住啦, 專注跑好個10K同埋毅行先~

升級   0%

該用戶從未簽到

早兩日見咁耐都冇official result出,真係忍唔住send個e-mail比大會問,佢地又出奇地好快回覆,仲send埋個result比我~

Dear Mr. Pang,

Yes, ur right. There u go, the full results is attached.

RD, HKDRC

-----Original message-----
From: "Pang K. S." [email protected]
Date: Fri, 26 Mar 2010 11:39:58 +0800
To: [email protected]
Subject: Race Result - 34th Mount Butler (Heritage) Race 2010

>
> Dear Sir,
>
>
>
> I am waiting for the official result, please advise when will it be announced?
> It is unbelievable that you need to take so long time to finish it!
>
>
>
> Best regards,
>
>
>
> The race participant

不過我睇完又有幾個問題想問:
1. 呢個到底係咪official result?
2. 如果係official result,點解唔見佢地個網站有公佈? 等咩?
3. 隊際有隊T3xx既, 點解同時又會有個人號碼?
HKDRC MBR2010 provisional result for publication.xls (199.5 KB, 下載次數: 86)