香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

升級   0%

該用戶從未簽到

Loud 兄,有無分男女裝呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈~~伐哥其實仲有一個design 係patpat 無火架,不過多數人都中意"火燒後欄"喎,燒住會快d 掛~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-1-27 21:55 發表
人工智能

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7.
8.
9.
10.

Rockie 兄,min. 10件係計晒兩款加埋,所以應該無問題~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-1-28 00:08 發表

有分男女既, 女裝上身有多d保護

原帖由 orce 於 2010-1-28 00:12 發表

newfoot兄心水清, 確實有咁既危機

謝謝Jason 兄,呢兩個問題要同Loud 兄Kito 兄再研究~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-1-28 00:42 發表
一睇就知要著泳褲打低啦. 想show quali可以吾打低.
場場比賽都係打真軍show 吓quali 咖啦

我唔想咁搏喎...

如果果個位改綠色or 橙色會唔會好d 呢?定係要再深d 好?

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能

4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
8. Kin
9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
10. George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
11. newfoot ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-1-28 09:00 發表
人工智能

7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
8. Kin

堅堅你要咩版呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-1-28 09:01 發表

可以問下Wilson有咩意見

ok~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-28 00:57 發表
未出街GA, 仲有得改,

下面改返做青色, 個個做青頭仔

火燒後欄+青頭仔...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-1-28 10:02 發表
Thx lot. 花仔

welcome newfoot 兄~~

過左十件lu~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-1-28 10:18 發表
Can any ching help me to put 2 more names on the list Kuen Fai ( newfoot's frd)thx thx

NEWFOOT 兄既fd 要elite 定 classic??

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能

8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
10. George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
11. newfoot ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
12. Kuen Fai ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slauhk 於 2010-1-28 10:50 發表
雖然我未敢參加者跑三項鐵人(年紀大了),不過我都有些想買(d色好!!)。

Slauhk 兄,兩項都用得著~~

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能

8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
10. George (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付 (印名: GOLDEN HIGH)
12. Kuen  (Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
13. Fai (Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-1-28 11:05 發表
Dee ching
Kuen and Fai are 2 people

thx

haha~~revised~~

升級   0%

該用戶從未簽到

馬王兄係咪好抗拒"火燒後欄"呢?我個人覺得幾有趣喎~~

我就希望設計上除左"現代設計"既顏色外唔好大改,不過都希望迎合番主流意見,大家可以俾多D 意見,最好儘快,因為仲要安排試衫,而製作需要4星期,我諗大家都想儘快有衫到手~~

至於logo 同字體擺位問題可以改動多D,管理層方面只係有少少指引,最緊要各位有經驗既三鐵友俾多D意見,尤其解決留位加名問題~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-1-28 14:17 發表
Logo 多,花lee 6,似賽車,先g正

係呀~~如果大家搵到靚既3T suit 可以貼上黎參考下~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-1-28 16:34 發表

查實我地果件同titan 果件既cutting 係一模一樣既係咪??

如果參考番其他衫我地應該番留心口位加自己名,但唔係個個有名,如果留得太多classic 版會唔會唔好睇呢??

至於logo 擺位,Kit 兄話會聽馬王意見唔好放咁齊會好睇D,另外腰同大脾都有"longrun.com"字樣又真係好似多左,Kit 兄可以是旦唔要一組用黎放logo~~

睇你發揮啦Kit 兄,辛苦晒~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-1-29 23:14 發表
我想買呀,不過.想問elite同classic版有冇d咩分別呢~~ sorry!!問埋d白痴問題

sorry Vivian 師妹,呢兩日唔得閒覆妳FB~~

elite 版同classic版最大分別係elite 版拉鍊晌後面,classic 版晌前面,至於cutting 我都唔係好清楚,我搵Loud 兄覆妳先...