香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   95.6%

該用戶從未簽到

升級   95.6%

該用戶從未簽到

未出街GA, 仲有得改,

下面改返做青色, 個個做青頭仔

升級   95.6%

該用戶從未簽到

人工智能

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
8. Kin
9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
10.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-1-28 09:32 發表
既然個初各稿未定案, 我想多口問一句. 如果是elite版的話, 前面是可以印自己個名的. 但而家印名的位置已經有好多贊助商logo, 唔知呢d logo 有冇更好的地方可以擺放?

尋晚同阿dee 傾左, d logo 將會重新罷過, 但小弟要到星期六日先有時間搞, 各位ching 要等等喇

各位ching請俾多d意見, 小弟唔係做design乜都唔識, 只係識少少用d software, 所以其實個初稿有d 亂黎

不過最好星期五前提出, 咁我放假時就有得搞

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-1-28 22:51 發表
小小意見...

Titan果件同Elite版係同一果cutting, 而Classic版就唔同, 埋論上設計都唔同, 不過Champion-sys會幫手係電腦上汁番, 等兩者出來效果相約

Titan果件係無pad既, 其實有冇pad係玩OD或以下距離分別唔太 ...

orce ching 所講一樣, 尋日當我想將 Elite 版 copy 去 classic 版個artwork 時便出現問題
兩款 cutting 其實都差幾遠下。

所以 Loud 兄可否幫手問問, 如果我地只俾一個 版本 ga artwork, 佢地係咪可以做到 elite and classic 兩款?
即係好似依家咁, 我只做 Elite 款, 而佢地可否以 Elite 款ga design 做藍本做埋 classic 款出黎呢?

個design 我會再執一執盡量做到 就算cutting 唔同都差唔多

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-2-1 11:15 發表
1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfch ...

全部人都未俾錢........ 我今個星期三前會交架喇~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

logo 放左係唔同位置, 但當然就會出現有d logo 起眼d, 有d 無咁起眼ga 問題,
同埋依家無咁sexy喇

d logo 擺位使唔使得高層同意?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

可唔可list 出邊幾日有咩地方有得試?

依家以我所知:

3 Feb 北區運動場
8 Feb 屯門鄧記

仲有無其他呢? 我會睇下邊日方便去試

PS: 今日入數落訂

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-2-3 16:50 發表
看來不如我
下星期二改去
荔枝角游場水好了

Kin in Running

9/2 我去斧山都ok

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-2-3 17:35 發表

光頭 60 後,  着黃色 "Aquathon series " 背心 , 灰色 Nike 跑褲,
mizuno R12 橙色

好易認, 一百米起跑線附近有幾個傻佬係度踢腿拉筋便是

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-2-3 16:50 發表
看來不如我
下星期二改去
荔枝角游場水好了

堅堅, 下星期二我都去游場水, 順便試埋衫

升級   95.6%

該用戶從未簽到

除左我好似仲有兩位ching 今日會到美孚試衫wo,
今日無得試, 0個兩位ching 知道未呢?

我都會如期游水, 都帶左褲lo

升級   95.6%

該用戶從未簽到

NEWFOOT, KIN, 我地搵日去美孚游水試埋衫啦, D 衫依家係我度, 不過呢個星期唔得喇, 最快下星期

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-2-10 11:30 發表
你地幾時去練習呀!!我自己唔係一個練習o既人~~想跟你地學下野呀~

VIVIAN 係咪都係 美孚長沙灣一帶方便?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

請問仲有邊位未試衫?

newfoot 同 堅堅 兩位將會係下星期美孚附近試碼, 仲有無ching ctse 未試?
順路可以約埋一齊, 如果唔係就要去沙田試了

升級   95.6%

該用戶從未簽到

堅堅競步都玩埋呀?

我未知到時得唔得, 得的話打俾你~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-2-18 12:16 發表
下星期二
參加了
SSP運動場的競步班
不過很晚才完
7:30-9:30

穩陣起見 SSP運動場係咪即係呢個:

升級   95.6%

該用戶從未簽到

M 碼

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-2-22 13:00 發表
是, 這個ssp運動場
不過不用就我
我不試也可以知道甚麼碼的

唔緊要, 我公司行過去只要 5MIN
聽日見,

NEWFOOT 兄反而可能要行遠少少, 到左我會換衫JOG 下, 去到就係跑道上找我吧, 我諗我6點半己到了

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-2-22 13:47 發表

不行呀
ssp運動場不開放至9:30
一系去對面體育館

係WO, 真係唔開BO, 咁點呢.... 諗下先.....