香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   100%

該用戶從未簽到

人工智能

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7.
8.
9.
10.

升級   100%

該用戶從未簽到

LOUD hing
己經過數, 都 pm 咗你!

升級   100%

該用戶從未簽到

咁即係點? 唔通件 "S" 碼俾大家試試下, 撐大咗?

今晚撞到 kinkin ching, 佢同我身高、體重差唔多!
都係同佢一樣, "M" 碼唔該!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-25 12:12 發表   Rockiec 兄..kin kin  M碼..
但Kopo 都係M 碼喎....佢兩個身材好明顯唔同喎????

7 兄, kin kin 試過"M"碼好 fit,
件"S"碼扯極都扯唔上膞頭...
(可能大家係咁扯, 結果走咗樣, 變咗"L"碼!!)

Kopo身高同我都係差唔多, 只係重過我少少姐!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-25 12:38 發表   都係試下好, 我都好出奇我同kopo 兄都係M 碼.......

因夜晚時間唔夾, 又要去到美孚咁遠...
反而3月14日(星期日)會去沙田比賽,
順便可以去沙田試, 唔知到時重有無得試??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-26 10:21 發表 rockie hingi will give the suits to Jason the sunday after marathon
u can try it at victoria park

newfoot ching,

thx but i'm afraid that it is not easy to locate your position.
when and which point you will meet together at victoria park?
see if i can meet you.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-2-26 18:20 發表   I will wear a red tee at the final point for taking pics after my 10K hit ( 5:15)

newfoot ching, i will do the full marathon, and i hope i could finish at 10:45 (3:30). see u then

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 331# 的帖子戰衣交收方法

想通知大家戰衣應該可于 19.5.2010 後取到, 當收到後我會大至分發給
1. Kito
2. 上水馬王
3. Jason 鋪頭
4. 通知我如何交收, 由于工作關係 , 我會出街, 可 call 我作安排如果咁啱去開你o個區。
代為分發給各位, 當大家收到後 , 務必檢查下, 有否問題, 等我可馬上通知 champ-sys 跟進。
人工智能

1. kito (交給kito)  
2. Kuen (交給kito)
3. King (交給kito)
4. Fai (交給kito)
5. newfoot (交給kito)
6. vivianip(Jason 鋪頭呀!!我星期一,三六都會過去佢個邊至到29/5~~因為我有訓練~ 謝謝)
7. rockiec (交給kito)

交給kito 即係:

以下地點如果近大家的話, 就由我分發戰衣
大埔, MTR 整條荃灣線 (e.g. 荃灣, 荔枝角, 太子, 旺角, 尖沙咀)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-5-20 07:37 發表
件衫都幾緊,著住佢黎完成全奧距離都會幾辛苦

X2! 今日唔該晒 kito ching, 啱啱攞到, 試埋, 好啱身!

但真係幾緊,著住佢嚟游水都幾辛苦...
跑ge 時候拉開拉鍊可能會舒服啲!

原帖由 orce 於 2010-5-20 08:23 發表 期待, 有人會著佢出戰30.5既水陸嗎?

我會著佢出戰30.5既水陸, 但呢幾日會落水試下先!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-5-20 23:47 發表 衫已到手..型...靚....正... 我都要操大隻啲(下身)..

我反而要操大隻啲(上身), 無胸肌一啲唔似鐵人!

今朝試咗水, 無想像中咁緊, 游完之後仲好似鬆咗啲,
無落水前咁光滑, 會唔會越著越鬆呢?

而且感覺好似去水多啲, 相信呢個就係鐵人衫ge 威力啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-21 23:59 發表 Rockie 兄係試海定試池呢? 想問去泳池試會唔會俾D 化學野整壞件衫??

係試海, 不過我見泳池水陸比賽都有人著鐵人衫,
所以應該係無問題ge !

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-22 00:05 發表 係呀,請問有無人當日會著呢件衫出戰呢? 我地要通知贊助商我地件衫正式落地,唔該晒~~

我無鐵人衫, 所以會著呢件衫出戰 5.30!

買呢件衫都係因為無鐵人衫, 而且價錢又咁底!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 TzeQQ_318 於 2010-5-30 13:03 發表
今日 兩鐵 都見到人著...
幾好睇~

但比較貴...

今日好似得 jason ching 同我兩個著...
因為少人著, 所以覺得特別搶眼!
而且多數鐵人衫都係紅、黑、藍、白... 好少綠色!

呢件衫用料唔錯噃, 重有咁多設計, 原本要$590,
但有八折再加上贊助, $397係超平啦!

第二輪訂, 未必可以有呢個價錢!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 TzeQQ_318 於 2010-5-30 19:34 發表
紅色, 大多都系力行-3-  有D系港隊
藍色, 都系多數力行-3-
黑色, 私家衫... (Titan 都係)

C Hing , 你話有贊助既意思系?

長跑網ge 贊助商係 "撒隆巴斯",
佢地會幫補下件衫, 所以件鐵人衫會有佢地ge 嘜頭!

可以睇番 post #362 幅相!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-30 23:17 發表
Rockie 兄有無影相呀~~

無呀! 不過我見有其他人影,
唔知佢地會放响邊?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-1 12:17 發表   
戰衣終於正式見人啦,有些好揀動~~
由吹水到落地大約4-5個月,真係辛苦晌Loud 兄為我地頻頻撲撲,上去造衫公司都上幾次,又攞衫我地試,收埋貨,用左好多寶貴既時間,車錢都自己俾,仲有Kito 兄設計,改版都改幾十勻,聽講仲因為設計件衫而誤入歧途,玩埋三鐵,辛苦晒兩位~~

X2! 辛苦晒Loud 兄、Kito 兄, 件衫口碑唔錯!

唔該晒花子兄, 响邊度搵番嚟??

自己無乜肌肉, 撐唔起件衫...

有無 jason 兄幅相睇下, 佢係肌肉型,
應該型仔啲!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-7-13 23:07 發表
[size=11.6667px]今晚著住戰衣落街跑左5k....
上身感覺剛剛好唔太窄.呼吸可以...
下身浪位小小扯不過跑落都可以..肶位小小鬆可能我本身腳幼..
[size=11.6667px]跑完感覺好似游完水咁...

感覺完全同我一樣, 我諗7兄size 同重量同我差唔多!!

不過據講都係大咗! 肶位小小鬆, 落水會起皺,
應該係將全身包實晒, 完全唔起皺!
我地應該著 "S" 碼!