香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   49.45%

該用戶從未簽到

人工智能

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5.
6.
7.
8.
9.
10.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

既然個初各稿未定案, 我想多口問一句. 如果是elite版的話, 前面是可以印自己個名的. 但而家印名的位置已經有好多贊助商logo, 唔知呢d logo 有冇更好的地方可以擺放?

升級   49.45%

該用戶從未簽到

我想問下最update個鐵人衫版本出左未?

升級   49.45%

該用戶從未簽到

其實可唔可以加個HKG 0既LOGO呢? 唔知呢個LOGO有冇限制? 因為可能第時都會出外面比賽GAMA!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

升級   49.45%

該用戶從未簽到

我覺得火燒後欄個版本有動感D喎!! (即ELITE另一版本)

升級   49.45%

該用戶從未簽到

請問有沒有最新消息??

升級   49.45%

該用戶從未簽到

唔錯!!唔錯!!! 不過覺得呢件鐵人衫會好蝦人著. 尤其是我呢D大肚腩+米芝蓮. 大家發唔發覺ELITE果件衫中間近肚腩位置是帶白色, 會映得個肚特別大. 我著左變大肚婆都有份, 所以我著呢件衫之前, 一定要努力減肥!!!!!!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-29 12:02 發表

不如開條新 thread 收集下大家意見 , 再整理下, 加係件 "改良版" 度
e.g 1) 加袋仔..方便放 gel
      2)

吓!! 呢件衫背後冇袋仔架咩??