香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

今日經過運x國

升級   51.05%

該用戶從未簽到

幾年前係街想買對老虎唔知幾難,美津濃東x又冇折,
中x、1xk、運x國當時係差不多入鞋必選地方。

自從允記引入美津濃,運動家引入老虎,以薄利多銷策略係唔係都8折9折,
樓上舖已經好難做,1xk仲話美津濃現金85折,想唔做自己友生意都唔得。

不時都有人教去邊度邊度試衫試衭,貪有得試,試完再去冇得試既地方如東x買。
各人心中自有一把尺,雖則開得舖就預左有人左試右試,但既然自己選擇以價錢為
首要條件,冇折冇諗過買,我就覺得無謂係人地傷口落鹽。

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-18 11:25 發表

希望唔好介意小弟運吉, 因為尋日真係得閒行下街消磨時間, 無諗住買野,
我試完老虎, 又走左落去試new balance, 跟住又走左去試earphone, 又走左去書店打書釘 (打左有半粒鐘)
搞左一輪尋日消費除左車錢外都係  ...

唔好誤會,其實唔關我事,我唔識佢地,只係鄧佢地"慘",
佢地呢類舖頭就好似街坊士多咁,比兩大集團搞到執笠。

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 run_money22 於 2010-2-21 08:34 發表

咁荃灣"中x"呢間老字號跑店呢?
因為聽聞果到都番左asics想去睇下
果到d sales應該唔差吧?

個老闆係度咪專業囉,唔係度都係兩個阿嬸同一位哥哥仔。

升級   51.05%

該用戶從未簽到

返左ascis?有張8折咭,搵日睇下先

升級   51.05%

該用戶從未簽到

以前中x贊助既比賽如中x盃參賽者有8折咭送