香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

[轉貼4]渣打----by au1266

升級   60%

該用戶從未簽到

謝謝你們把我的相簿放上來啊~~

升級   60%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 4-3-2010 22:14 發表
辛苦晒Belinda師姐!

師姐的毅力和使命感令真令小弟汗顏,
小弟甘大個人連30張raw都未影過,有時影到悶又渣流灘提早溜掉
師姐保重!

我通常都係影raw既. 因為貪佢夠靚....貪佢可以有得執相. 執完都唔會太失真.
不過一次過影3756張. 都係第一次.

下次再影呢d大賽....會好認真咁考慮下影番jpeg.
企7粒鐘...唔覺得攰.可能同自己都有跑步有關. 不過.....3千幾張相. 影完之後. 右手第二及第三隻手指都覺得攰.
哈哈哈哈~~

升級   60%

該用戶從未簽到

原帖由 dannylun 於 5-3-2010 09:31 發表
三千幾張 RAW? 嘩!真係執到頭暈喎... 多謝哂!!!

今次放上flickr album d 相. 係無執過架. 全部都係直出既.
因為我花左好多時間 o係 過相去自己部腦, 將 raw convert to jpeg 及 uploading ....etc.
有個別參加者. 如果搵到自己個樣. 會問我要番 high resolution 既照片. 咁我先至會再執佢/佢地張相. 然後send比佢地囉.

i.e. 昨晚貴會的 eddie cheung send msge給我要high resolution的照片. 我今朝已經執好send番比佢喇.

升級   60%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 5-3-2010 11:17 發表

haha Belinda is very professional!   If i were you, I won't dare to shot raw for such event with tremendous photos

thank you very much

影raw...唔需要d咩膽量既. 不過係要預左有需要時. 就要學多樣野 ----> 執相 je.