香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲)
    2. 平 (一般事務員乙)
    3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    8. cc (慢遊團,我又黎)
    9. 零下十度(報定先)
    10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級)
    11. laputa99 (報定先)
    12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊)
    13. 非比
    14. Samuel
    15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
    16. 天鬼
    17. bolo
    18. Sammy TO
    19. chairman
    20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    23. 次次(田.金.田.金)
    24. kf (報定先)
    25. 慢子
    26. B
    27. Esther
    28. mill
    29. 田中會長
    30. allanccl(一般事務員丙,包尾大班)

後備
    1. stanwong
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

小弟最近忙到飛起, 做到天昏地暗, 今日都要開工,
    完全忘記呢回事, 冇上來講聲, 真唔好意思