香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲)
    2. 平 (一般事務員乙)
    3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    8. cc (慢遊團,我又黎)
    9. 零下十度(報定先)
    10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級)
    11. laputa99 (報定先)
    12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊)
    13. 非比
    14. Samuel
    15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
    16. 天鬼
    17. bolo
    18. Sammy TO
    19. chairman
    20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))

21. bobby.
    22. 迪迪仔
    23. 次次(田.金.田.金)
    24. kf (報定先)
    25. 慢子
    26. B
    27. Esther
    28. mill
    29. 田中會長
    30. allanccl(一般事務員丙,包尾大班)

升級   100%

慵懶

升級   100%

慵懶

原帖由 Alfred 於 2010-3-25 11:26 發表

mill姐,我估熱極都係廿多度,ok嘅!

咁就好喇..... 我最怕熱嫁~~

升級   100%

慵懶

OK, 收到. 謝謝!

升級   100%

慵懶

原帖由 亞平 於 2010-4-16 15:58 發表

辛苦晒....暈暈姐...任食呵...等我預備下..擦餐勁既

x2 辛苦晒 run run  

升級   100%

慵懶

琴日行得都幾辛苦吓, 同咁多位跑友一齊真係好開心. 要咁多位等我真係唔好意思啊~" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />
    謝謝花子ching& cookie的沿途照顧/帶領及安排, 仲有run run ctse 的BBQ安排, j" />" />" />" />" />" /> 不過BBQ的食物就真係好....

大家一路食一路講笑真係好開心, 謝謝攪笑的平師兄&花子ching帶給我們一個愉快的晚上." />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />
    " />" />" />" />" 我雖然唔飲啤酒, 都要代表大家" />" />" />" />多謝 bobby師兄的啤酒供應.
    感謝亮哥為大家壓尾電後,  照顧有需要跑友們.

謝謝bolo的火腿+蕉仔的乾蘇餅+lulu 的冰橙+miu miu lam 的冰波羅.

升級   100%

慵懶

原帖由 亞平 於 2010-4-26 12:55 發表

果個走失了的木嘴,抵佢傻更更係山下呆等4小時先會合到大隊..
    你估唔到佢係邊個?

靚仔平是也.

升級   100%

慵懶

謝謝各位攝記的靚相分享~~
    謝謝 花子, 肥脾, miumiulam、bello.