香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲)
    2. 平 (一般事務員乙)
    3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    8. cc (慢遊團,我又黎)
    9. 零下十度(報定先)
    10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級)
    11. laputa99 (報定先)
    12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊)
    13. 非比
    14. Samuel
    15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
    16. allanccl
    17. 天鬼
    18. bolo
    19. Sammy TO
    20. chairman

後備:
    21. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    22. bobby.
    23.
    24.
    25.
    26.
    27.
    28.
    29.
    30.

升級   100%

開心

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. allanccl
    17. 天鬼
    18. bolo
    19. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    20. 迪迪仔
    21.次次(田.金.田.金)

升級   100%

開心

而家搞到好亂咁既~~
    bobby ching就想去..而次次妹就大多數未出得來~~
    花姐姐你去汁下佢喇~~

升級   100%

開心

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    18. Sammy TO
    19. chairman
    20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    23. kf (報定先)
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    27. mill
    28. 田中會長
    39. allanccl(一般事務員丙,包尾大班)
    30. stanwong

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳)
    次次報夢話比我知唔得閒喎~~

升級   100%

開心

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位
    全套服務指1)早上集合一齊食早餐 2)午餐於山上一齊野餐 3) 晚餐BBQ

1. 花子 (一般事務員甲) 全套服務
    2. 平 (一般事務員乙) 全套服務
    3. runrun 全套服務
    4. kito807 全套服務
    5. 亞聰  全套服務
    6. 曲奇
    7. bello 全套服務
    9. 零下十度 全套服務
    10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級) 全套服務
    12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊) 全套服務
    13. 非比 全套服務
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    18. Sammy TO 全套服務 or only BBQ ?
    19. chairman
    20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    21. bobby.  全套服務
    22. 迪迪仔
    23. kf (報定先)
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    27. mill  全套服務
    28. 田中會長 full set
    29. allanccl(一般事務員丙,包尾大班) 全套服務
    30. stanwong

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳) 全套服務
    3. Lorena
    4. 赤子
    5. chuen3182
    6. 墩奶佬(只要早午服務,晚上唔燒啦)
    7. stephen 全套服務

升級   100%

開心

我想知系山上的午餐點搞作架~~???

升級   100%

開心

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-26 09:20 發表

露露姊,上年既menu 就豐富啦,有沙丁魚,焗豆,午餐肉,麵包咁囉,結果cancel 左大家就攞晒番屋企食,平兄送左好多罐俾人都要自隊十幾罐~~hgjD115" />" />hj

露露姊有無咩有建議呢?

花姐姐,我到時會帶一D冰凍水果做飯後甜品~~

升級   100%

開心

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-31 14:34 發表

如果咩咩,可以各自晌屋企舖張竹蓆同屋企人野餐~~hgjD115" />" />hj
    咁如果改午餐自備其他人有無咩問題呢?? ...我好似唔係幾好意思咁...

我沒問題~各人自備午餐比較好D~~

升級   100%

開心

明日有沒邊位想一齊共進早餐架~~
    早餐團9:00AM系太和港鐵站"大加落"見啦~~

升級   100%

開心

原帖由 cc 於 2010-4-24 22:02 發表

我又黎~~hgj091" />" />hj

我約左比比8:10分系黃大仙站等~~
    你來記得准時出現啦...

升級   100%

開心

原帖由 kf 於 2010-4-24 22:08 發表
    唔係9:30集合咗先一齊食咩

應該系9;30等齊人就出發喇~`吃早餐就早小小嘛~~