香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

睇左一陣依度..發現依度好似真係幾好!我有個問題問啊

升級   2.11%

該用戶從未簽到

我155 cm.. 110 kg..22 歲
我係女仔.. 我有個好大既肚腩同胸..
大得唔靚.. 一睇就知道見到超多脂肪..

我依家跑30-45mins 到啦.. 帶氧的..
可唔可以減到胸?
食野方面已經減少D 量..食多左好多菜
同埋我有做少少重訓的...

同埋.. 我一星期跑六daYs會唔會太多啊....
+1 0
上一篇︰黃色晶片下一篇︰有趣新發現

升級   2.11%

該用戶從未簽到

哈哈哈哈哈.. 我諗我打錯左啊.. 應該係110lb.. 50 kg 啊..

我住果度無lift 的..日日都要行樓梯..
而且屋內都有一條樓梯先可以由大廳番房..
唔知咁仲怕唔怕跑 6days 呢..
其實我都有跑過下的.. 不過係跑跑步機..
斜度1.5 度.. 跑45mins 上..
不過依家我跑球場就怕平地.. 會傷腳..
依2 日我小腿都開始有d d 痛了..
不過我有做warm up 同cool down 的
係唔係休息一日做一日先最有效啊...

thank 啊

升級   2.11%

該用戶從未簽到

但有個好大既肚腩好擔心啊..
唔怕同你講.. 我著褲要成w32啊..
所以想快d 減左佢過summer lor...

升級   2.11%

該用戶從未簽到

我依家日日都做100 下架..
不過可能習慣左唔再咁辛苦了...
可能要再加啊..

haa.. 你都要加油啊..
我都覺得依度好.. 因為依度好似好正面咁..我好鐘意: )
我諗住搵番條腰就算了.. 唔會減太多既~~

依家朝朝跑完先番學.. 日日都比人問做咩咁神彩飛揚
不過開始有d 腳痛了.. 聽日唔跑了..後日再跑

升級   2.11%

該用戶從未簽到

我唔係c tse 啦.. 我跑左無幾奈咋..

我呀sir 教跑完立即做sit up 會容易d ..
因為跑到個肚已經習慣左郁.. 有力量係度..
再做sit up 會事半功倍..因為可以做多幾下..哈哈

升級   2.11%

該用戶從未簽到

哈哈.. 我只係想自己會堅持到咋!!

升級   2.11%

該用戶從未簽到

今日番gym room 跑左一個鐘啊..
原來跑得多街... 體能真係會好好多架..
以前要我o係gym room 跑一個鐘真係想死咁啊..

我愈來愈鐘意跑步了