香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: ginnywong
打印 上一主題 下一主題

豆腐鐵人跑步日誌

升級   84.4%

該用戶從未簽到

升級   84.4%

該用戶從未簽到

星期二, 去Desaru玩70.3前最後一次跑步長課, 30分trainer, 再跑15k, 天氣涼, 又做足熱身, 快左, 1:29:12

升級   84.4%

該用戶從未簽到

完左個半鐵, 下星期就係itu, 要練番d速度野, 10個1k, 但太高估自己,開快左,
4"25 (0"34), 4"30 (0"29) 頭兩個on 5min, 呢個係最原先的目標,但第三隻就做唔到
4"48 (0"41) 呢隻on 5"30, 5"01 呢隻要抖到6"00, 再跑要5"21 見呢個情況, 唯有收一收, 抖5min 後, set 低個target , 最尾5個on 7min
5"23 (1"30)
5"15 (1"30)
5"15 (1"30)
5"15 (1"30)
5"11

升級   84.4%

該用戶從未簽到

ITU 後, 抖左一個星期, 又開操, 希望可以keep 到1星期一次15k長課, 一次interval。第一個目標係19/12城門河10k跑到48"xx

2/11 - 15K 1:35
4/11
1.2K w/p
10 X 1K on 7 mins
4"41,4"37,4"39,4"40,4"36,4"38,4"39,4"38,4"39,4"44,
400 c/l

9/11 - 15K 1:34
11/11
12 x 400m on 3"30: 1"39,1"34,1"32,1"32,1"33,1"33,1'33,1"34,1"33,1"34,1"34,1'33