香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 天鬼
打印 上一主題 下一主題

28/11 天鬼掹腳樂善行...流灘試路慢慢走

關閉 [複製鏈接]

升級   70.9%

該用戶從未簽到

升級   70.9%

該用戶從未簽到

夏日炎炎,天鬼掹腳之暴走南生圍-18/4夏日炎炎,天鬼掹腳之暴走南生圍-18/4日期: 18/4 星期日
時間: 9:00am
地點: 元朗運動場
路程 : 元朗運動場 <-> 南生圍

出席:
1. 天鬼
2. Parco爸 ( 講過你攪我一定來 )
3. 亞平 (其中一個放火者,點可以唔到!)
4. 狗 (阿鬼吹雞,到呀~)
5. laputa99  (出得嚟跑,一定要還)
6. lor lor
8.
9.
10.

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-4-8 16:35 發表

lor lor.....lee個名正呀~~~~" />" />

簡單D嗎

升級   70.9%

該用戶從未簽到

夏日炎炎,天鬼掹腳之暴走南生圍-18/4夏日炎炎,天鬼掹腳之暴走南生圍-18/4日期: 18/4 星期日
時間: 9:00am
地點: 元朗運動場
路程 : 元朗運動場 <-> 南生圍

出席:
1. 天鬼
2. Parco爸 ( 講過你攪我一定來 )
3. 亞平 (其中一個放火者,點可以唔到!)
4. 狗 (阿鬼吹雞,到呀~)
5. laputa99  (出得嚟跑,一定要還)
6. lor lor
8. 街坊鄭
9. catcat (陪亞lor lor --->同我隻貓同名)
10.wilson
11. Marie (lor lor's friend) 佢哋話盡跑
12. Man (lor lor's friend)佢哋話盡跑

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-4-18 16:37 發表
我都返到屋企啦~ 玩左成日又早起身,好累 不過又好充實

多謝帶頭大哥天鬼好推介~ 多謝平兄同小華充當攝記

啱啱返到屋企, 跑食團好正, 好似渣馬後第一個20K, 好眼訓又好好玩,

多謝天鬼安排, 平兄同小華攝影, 多謝各位, 訓陣先

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-19 00:37 發表
手機所拍,質素麻麻..各位相就下喇~~

http://picasaweb.google.com/pingpingcheng6/XKPGYB?feat=directlink

登錄/註冊後可看大圖

唔該哂平兄, D相好靚, 辛苦哂

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-4-18 23:13 發表

再次唔該晒令仔小華

x 2