香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新手參賽:請問係唔係可以借單車比賽

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-4-7 02:13 發表
大家好。

我從未參加過三項鐵人。如果我想參加5 月中銀個比賽,但又無比賽的單車點算?

請問係唔係可以係世運單車鋪借單車架?(志在參與)

我用20 吋摺車 係青山公路走20K,用大約40分鐘,唔知D個時間可唔可以 ...

細運真係吾知wor.
不過我都係荃灣青公操車, 青龍頭至沙倉.
下次見到打個招乎. 20吋都可以參加瓜應該, 吾肯定.
世紀租開比鐵人賽.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-4-7 21:41 發表
唔該晒咁多位。我都係志在參與。
我想問下游海用乜式好D?我好少游海!!!
我架車就乜都無改,所以好慢,你係青公見到呢架車,應該係我。
如果你唔介意我慢,可以一齊踩。我通常都係去到小纜就掉頭。

我都係上年新手, 完成左一次奧運距離三鐵賽
我都係著3角泳褲+游水背心
各人感覺都吾同, 我自己就覺得3角泳褲好游好踩好跑.
泳式冇限制, 游得快就係好式, 我10-15%自由式+85-90%蛙式.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

可以試睇個album, 全都係人地暘既
係我上年人生第一個奧運距離3鐵, 長跑網ching 合照
20091018_ITU_Triathlon_byOthers
http://www.facebook.com/album.ph ... 46&l=b288ba1d41