香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 狗哥
打印 上一主題 下一主題

丹麥國家隊球迷揮手區~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

丹麥出局日本進十六強…我不能接受… 死日本仔!

升級   0%

該用戶從未簽到

冇諗過日本仔的起腳咁勁, 射罰球射得咁靚....

丹麥在開波時攻勢 & 組織明明好好..
但就係差臨門一腳...

上半場輸了2球, 又追唔番1粒才入下半場...
都知丹麥隊今年出線冇望了...

希望下屆丹麥培養番多年青年軍殺入世界盃~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-6-25 06:56 發表

你錯晒喇狗哥,播中國國歌丹麥未必識聽,反而重會激起架仔既鬥志。

再加上大賽時要戒色戒欲,你仲貼幅咁既相出黎,咪出晒事囉。

我都好失望,因為勁憎架仔!

丹仔出局,節衰順變,下一屆再黎過啦!

Thanks Andrew~ 幅圖係振奮下自己...等自己捱到夜睇波

不過琴晚丹麥確係踢得唔好...反而日本雖然有坐和拎1分都可以出線既優勢,都踢得幾放同機動,再輸2球靚罰球都無野講了...

睇左2場丹麥,都係一輸就自亂陣腳,條後防線仲梗加豆腐...奧臣係調動方面又唔見對進攻有咩效用(可能真係無人材),踢到散晒反暈無術

4年之後又4年...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2010-6-25 08:58 發表

冇諗過日本仔的起腳咁勁, 射罰球射得咁靚....

丹麥在開波時攻勢 & 組織明明好好..
但就係差臨門一腳...

上半場輸了2球, 又追唔番1粒才入下半場...
都知丹麥隊今年出線冇望了... D127hjh ...

係呀奇奇...第1球未射前個fd同我講果個日本仔 honda 射死球好勁架...我仲話3,40碼又唔係好信佢射得入蘇連遜十指關呀,話口未完....

今屆真係踢得好差下...雖然話贏左一場,但聽返呢場都踢得唔好...係羅美度發神經爆珠先執返身彩

每一屆後我都會同自己講...2年後又歐國...2年後又世杯...唯有再努力!!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 awyh 於 2010-6-25 07:03 發表

今年淘汰賽的線度撞到嘭嘭聲。

以四強席位分組先算,有兩組入面好多係強隊,其餘兩組係無咁出名的。

亞根廷、英格簡、德國係同一條線。
    如無意外,巴西、荷蘭同西班牙又係同一條線。

再係 ...
    決賽 南韓 vs 日本

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 stanwong 於 2010-6-25 04:31 發表
    估唔到日本今場打得咁好~
    南韓和日本十六強分別對兩隻拉龜, 兩支亞洲隊入八強唔奇
    讚 !! 東亞入兩隊 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-6-25 09:59 發表
    決賽 南韓 vs 日本

琴晚我都係咁同個fd講 拭目以待

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-6-25 09:59 發表
    決賽 南韓 vs 日本

我都諗過。

不過除左呢個組合之外,我仲諗過......

巴西對阿根廷 (其實係我最想)
    英格蘭對美國 (如果係的話,酒吧同馬會就好生意喇)
    烏拉圭對巴拉圭 (食字Gag,其實難度都幾高)

如果有其他組合諗到既,就可以吹下架!