香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

10:30係將軍澳中心MINI BUS 等. 再5是你 約明CHING /16 佢地 會9點令先上去

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 烏拉 於 2010-11-25 22:50 發表

紅色頭 (MRC??) - 馬拉
    藍色 - 明哥
    你地話有3支架喎. 應該係邊支?? 同邊個架??

第四枝紅色細枝是我, 唔該烏拉

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-11-25 01:16 發表

比因係師兄黎架

你唔好咁快糾正佢嘛 . . . . . . 

升級   94.3%

該用戶從未簽到

明師兄明天幾時集合呀?

原帖由 快活人 於 2010-11-25 13:59 發表

你最好約埋明ching 佢地再早小小入去霸位就good la.
    你地仲想食d 咩 ge pm or msn 我喇. " />" />

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

16,明天我買兩包炭夠唔夠?仲有冇其它野需要買

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2010-11-27 17:55 發表
    16,明天我買兩包炭夠唔夠?仲有冇其它野需要買

5係買三包炭咩 ????

升級   100%

該用戶從未簽到

TKO毅行燒烤慶功宴報告

好耐冇寫報告喇, 今次唔好再偷懶, 出返個report先:

1. 出席率: 200% (全部隊員及十卜出齊, 再加埋bolo, 馬拉, 昌哥及大雄一家, 場面非常熱鬧)
    2. 燒烤地點: 好多謝明師兄一早就到大澳門為我地霸左兩個靚爐, 位置又方便又有樹蔭, 等我地燒得又開心又舒服, 真係唔該晒!
    3. 食物: d燒烤食物好靚, 活活為大家預備左優質既牛扒, 豬扒, 雞翼, 魷魚, 丸類等, 食到大家 lame lame 脷 ;
                maylam d 豆腐卜燒好後香脆可口, 好有食臭豆腐feel ; bolo既雜菌色香味俱全 ; 昌哥既腸仔肉質鮮美
    4. 飲品: 因小弟估唔到咁齊人, 所以預少左飲品, 攪到最後唔夠分, 請大家原諒!
    5. 盡訴心中情: 喱個節目係戲肉, 大家分享這幾個月的苦與樂, 每一個人都要發言, 連十卜都要出嚟講返幾句,
                         過程既感人又攪笑, 大家都認為喱幾個月既努力冇白費到, 亦透過喱次活動體驗到團隊合作同
                         埋互相支持體諒的重要性, 我地今次既成功確實得來不易!
    6. 靚仔借炭: 燒到最後唔夠炭用, 唯有又要靚仔16出招, 到附近d爐問d靚姐靚嬸借炭, 16果然不負眾望, 借到大大包炭返嚟,
                      又一次證明靚仔幾着數!
    7. 下年TKO隊人選: 當要大家表態會否參加明年毅行時, 只有猿球, iceberg及小弟舉手, 有幾位師兄話今次是第一次,
                                亦是最後一次毅行, 但小弟好相信佢地明年會受唔住引誘, 最終會繼續再玩, 並能再創高峰!

衷心感謝大家陪我玩左咁多個月, 報告完畢.

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-11-28 09:23 PM 發表
    TKO毅行燒烤慶功宴報告

好耐冇寫報告喇, 今次唔好再偷懶, 出返個report先:

1. 出席率: 200% (全部隊員及十卜出齊, 再加埋bolo, 馬拉, 昌哥及大雄一家, 場面非常熱鬧)
    2. 燒烤地點: 好多謝明師兄一早就到大澳 ...

有相看: (大凹門)
    http://picasaweb.google.com/117167796278135086087/20101128#

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我都出往D 先
    大合照

升級   100%

該用戶從未簽到

成績:
      98 0576 TKO@香港長跑網T隊22: 18: 8   CP10 4
    155 0709 TKO@香港長跑網K隊23: 54: 31 CP10 4

升級   94.3%

該用戶從未簽到

謝謝 Rockie 。

以下是我從 "樂施毅行者2010活動總排名" 文件中取得的少少數據可供大家參考:

隊員數目隊伍數目百份率
    完成4人72070.0%
    3人17416.9%
    2人727.0%
    1人181.7%
    未能完成454.4%
    Total1029

原帖由 rockiec 於 2010-11-29 13:22 發表
    成績:
      98 0576 TKO@香港長跑網T隊22: 18: 8   CP10 4
    155 0709 TKO@香港長跑網K隊23: 54: 31 CP10 4

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-11-29 01:07 發表
    我都出往D 先
    大合照

動感4勇士

靚機+專業攝影司影出嚟既相果然不同凡響! 請問小弟跳起果張相有得睇未?

升級   61.1%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

我係車場撞到後排右4那位師兄 ! (但係唔記得咩名!)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

可以擠身頭100, T隊成績真係唔錯! 十分難得!

只係相差個半鐘, 已經有五十幾隊界咗K 隊,
    爭持相當劇烈!!

睇番哈利ge 數據, T隊係top 10% (1029),
    按長跑分類, 係屬於精英組別 (elite)

升級   6.85%

開心

原帖由 大雄2009 於 2010-11-29 20:01 發表

靚機+專業攝影司影出嚟既相果然不同凡響! 請問小弟跳起果張相有得睇未?

我嗰D爛相一堆
    不過你張相出咗啦
    http://good-times.webshots.com/photo/2964586750049780285UXtVtP

升級   6.85%

開心

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-11-30 01:07 發表

我嗰D爛相一堆
    不過你張相出咗啦
    http://good-times.webshots.com/photo/2964586750049780285UXtVtP

唔該晒Albert, 嘩, 張相真係好驚嚇!!!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-11-30 12:19 PM 發表

唔該晒Albert, 嘩, 張相真係好驚嚇!!!hgj" />" />ghj

好過癮, 一眼看下去想噴飯

升級   100%

該用戶從未簽到

毅行果日唔見左部對講機, 請大家幫忙尋找, 謝謝!