香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2010-7-31 14:56 發表

唔明? 呵呵, 總之係listen同test吓自己嘅意思啦~~

今朝操咗第3段, 用咗1 hr 50 min, 近排少操跑, 一星期都係跑果一次, 唉算啦都要收貨~~
本來都想走埋第4段, 不過下午都係要做Ü ...

報告報告..jelly 仔.今日成功完成左1-3 段la~~ yeah~
佢地真係好勁ar..我同catcat only 行第3段都有想死既衝動...

我地成功地在約定時間meet 到佢地..之後就開始gogogo~
因為有人報流料.....搞到佢地以為在北潭x 有水機可以補水....
結果..一直去到漳上士多至有野飲買~~~~wwowo...值得一讚既..係d酸梅湯好冰ar..正~

今日天氣都唔太差....又有風..只係...d 路真係斜都唔係人咁品...辛苦c 我...
我仲在落斜時 , 成個冬瓜咁look 底左..不過只係皮外傷~
多謝比因ec同我進行急救....

最後..我地開開心心咁去左西貢食車仔麵

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-31 21:34 發表

報告報告..jelly 仔.今日成功完成左1-3 段la~~ yeah~
佢地真係好勁ar..我同catcat only 行第3段都有想死既衝動...

我地成功地在約定時間meet 到佢地..之後就開始gogogo~ft ...

有你地2部收音機係度, 本來熱/累到想訓 都會嘈到醒下 !

升級   61.1%

該用戶從未簽到

今日各位行得好好, 流晒汗上晒斜路/梯級, 行到表情都無埋, 最後都達標完成! (唔係我阻左隊友可能仲快, 多謝各位體諒)

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2010-7-31 14:04 發表

Jelly仔朝早已經操咗兩段喎, 唔嘢少架, 而家先呢話界人, 唉~~
買多DJelly support Jelly仔啦~~

好難得架, 比佢威番次啦! 

升級   0%

該用戶從未簽到

你睇下la∼
真係斜到唔對路ka...我地無咩辦法唔呱呱嘈ar~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-7-31 23:05 發表
今日各位行得好好, 流晒汗上晒斜路/梯級, 行到表情都無埋, 最後都達標完成! (唔係我阻左隊友可能仲快, 多謝各位體諒)

恭喜晒各位又完成咗個長距離特訓~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-7-31 09:22 發表
jelly仔 2010年7月24日操山照有得睇啦~~~

http://picasaweb.google.com/catcat1017/JELLY_20100724#

thanks catcat~~~
你哋啲做型都几正喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2010-7-31 14:56 發表

唔明? 呵呵, 總之係listen同test吓自己嘅意思啦~~

今朝我操咗第3段, 用咗1 hr 50 min, 近排少操跑, 一星期都係跑果一次, 唉算啦都要收貨~~
本來都想走埋第4段, 不過下午都係要做 ...

joe你又一個人去操~~~
仲要咁鬼快, 睇怕如果你陪我哋行實悶爆你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-7-31 21:34 發表

我地成功地在約定時間meet 到佢地..之後就開始gogogo~ft ...

vv我落緊山時見你都可以彈下行得几好架, 下次小心d就ok
好在随隊急救員比因成個first aid kit响度, 又有消毒藥水, 又有消毒棉花, 好pro呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-7-31 23:05 發表

你邊有阻我哋呀.....你每次都早有預備, 次次有first aid kit
我同vv上完山藝都未有呢個好習慣添.
其實今日個個都好好呀, 無乜腳痛, 無抽筋
不過我都行到唔想講嘢, 好在有support team沿途好似開籠雀咁hehe haha, 如果唔係可能捱唔到.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-1 09:56 發表

你邊有阻我哋呀.....你每次都早有預備, 次次有first aid kit
不過我都行到唔想講嘢, 好在有support team沿途好似開籠 ...

ed...ed 好似係我地SUPPORT TEAM 既責任∼HEHEHHEHE

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-1 09:46 發表

thanks catcat~~~
你哋啲做型都几正喎

呵呵, 我果陣都有做形象指導架~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-1 09:56 發表
support

不過我都行到唔想講嘢, 好在有support team沿途好似開籠 ...

啱架啦, 每次Jelly仔操全日, 兩隻開籠雀下午就嚟咯咯叫提吓神, 咁先做到support team真正嘅任務嘛~~

升級   61.1%

該用戶從未簽到

咁多位曬到 "火農" 晒既隊員+support, 返到屋企見字有事無事都報個平安先啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-8-1 22:21 發表
咁多位曬到 "火農" 晒既隊員+support, 返到屋企見字有事無事都報個平安先啦!

support 1號~到!!!!!
我只係左手掌右腳滕頭~瘀+腫+損左 + 盤骨位瘀左一大塊
其他一切正常..仲可以爬爬登到頂~~~yeah!
仲有..我支防晒very good....無燶到!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

我都有~~

http://picasaweb.google.com/catcat1017/_20100731#

升級   100%

該用戶從未簽到

vv:
點解你d相d color好似甘淺色既...??

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

隊員A, 小心呀!!!!
    果凍步行者, 加油呀