香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

3G iPhone

關閉 [複製鏈接]

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-7-24 06:22 發表

黑色16激! 黑色代表神秘, 16激代表我好大食, 我仲意呀!   

收得好密實, 大人未知, 一知實拆天!
第一炮5958蚊, 然後以後AROUND $280PER MONTH!死就死啦!

究景邊樹平D, 呢邊8GB($199US), 16GB($299), 二年合同, 每月$70, 如果family plan就$120 per month for two phones.  小弟想整番個如果可以input Chinese words的. 唔知有冇software做倒呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-7-27 22:13 發表
大衛兄,以16GB簽兩年約而言, 你個邊應該貴香港三千蚊港紙到, 香港機價連兩年月費HKD12xxx,美國就15,xxx. 如果你部英文機想有中文手寫功能, 真係要問下有關專家先得.
香港有個IPHONE論壇, 小弟都有入面偷下師.

Thanks fung hing!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到