香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.3.6 第六屆「金甘地越野嘉年華」(Go Gold Race 2011)

關閉 [複製鏈接]

升級   0.53%

該用戶從未簽到

haha, 係呀, 我係connie阿妹呀~~~
見番你真開心. 佢地有無contact 你? 我無呀, 所以今朝send jor email 去香港金章會既高生度, 佢食言!

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 connie_fish 於 2011-3-10 23:54 發表
見番你真開心. 佢地有無contact 你? 我無呀, 所以今朝send jor email 去香港金章會既高生度, 佢食言!

哈哈, 見番你真好~~

我地打左兩次俾高生呀, 佢話盡可能會答應我地既要求, 但要開下會傾下先喎~

佢話明天下午給我們回覆...

咁佢點答你呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 connie_fish 於 2011-3-10 23:54 發表

哈哈~~乜真係你呀...我係同你地一齊同高生講數個人呀...今晚我先同佢講完電話,佢叫我明天3:00後再CALL佢....如果佢再食言,我就正式出信去投訴..

升級   0.53%

該用戶從未簽到

i see i see, 睇佢都會開會後先覆我啦咁, 咁唯有等下佢點講.但原來呢, 佢地搞得差其實唔係今年既事啦, 上年有一team快得滯, checkpoint d 人都未到, 跟住又比其他組既task做得多... 之後佢地投訴, 大會既回應係"吸取今年既經驗, 我地下年會辦得更好" =.=
靜晒....

升級   0.53%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2011-3-11 00:00 發表 哈哈~~乜真係你呀...我係同你地一齊同高生講數個人呀...今晚我先同佢講完電話,佢叫我明天3:00後再CALL佢....如果佢再食言,我就正式出信去投訴..

好!!! 如果食言, 一齊出信啦!

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 connie_fish 於 2011-3-11 00:07 發表
i see i see, 睇佢都會開會後先覆我啦咁, 咁唯有等下佢點講.但原來呢, 佢地搞得差其實唔係今年既事啦, 上年有一team快得滯, checkpoint d 人都未到, 跟住又比其他組既task做得多... 之後佢地投訴, 大會既回應係"吸取 ...

佢地上年搞得差真係一啲都唔出奇, 我覺得佢地根本唔識點樣攪賽事, 連最基本的安排都沒有.

我會要求大會俾個合理解釋俾我地, 唔可以就咁當冇事就算~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 connie_fish 於 2011-3-11 00:09 發表

好!!! 如果食言, 一齊出信啦!

好, 待明天我們收到回覆後告訴你最新消息啦~~

升級   0.53%

該用戶從未簽到

no problem! keep in touch la~!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

呀平小師妹, Connie祝你們爭取成功~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 connie_fish 於 2011-3-9 16:52 發表
    c tse, 你地係咪應該第2名個隊? 我係第3名個個女仔呀, 大會contact你地未呀?

我係女子挑戰組第三個隊呀, 大會無Contact 我呀!!
    我比哂資料個個大粒野架喇已經!!!!!!!

升級   0.53%

該用戶從未簽到

原帖由 RowerBee 於 2011-3-11 18:01 發表 我係女子挑戰組第三個隊呀, 大會無Contact 我呀!!我比哂資料個個大粒野架喇已經!!!!!!!

hi c tse, 等我仲以為得challenge mixed team d成績有問題tim, 你快d 打電話俾個位高生投訴啦, 如果唔係佢仲以為成場得兩組成績有問題, 佢仲大安旨意咁.... 要佢地明白唔係我地無理取 , 而係佢地真係有d問題.

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 connie_fish 於 2011-3-11 19:15 發表

hi c tse, 等我仲以為得challenge mixed team d成績有問題tim, 你快d 打電話俾個位高生投訴啦, 如果唔係佢仲以為成場得兩組成績有問題, 佢仲大安旨意咁.... 要佢地明白唔係我地無理取鬧 , 而係佢地真係有d問題.

Connie妹妹, 我想高生都已經聯絡你了, 我地既問題已經解決了, 你呢?~~

升級   100%

該用戶從未簽到

我O地即場有同高生理論, 不過講講下佢要車嘉賓走, 我留哂contact架喇, 不過到依家一個電話都無=.="