香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大雄2009
打印 上一主題 下一主題

2012TKO毅行齊齊玩

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2011-11-4 11:59 發表
情況有少少複雜....傻佬隊又話找我幫忙... 而兩隊人又其享十卜添 (咁咪可以食兩家茶禮??).......  暫時都唔知點幫.
都係個句.. 我就放假嫁啦...盡我綿力幫倒咩就開聲啦.

咁就要用到你盡喇! 一於出人又出車!
星期日得唔得閒黎聚會, 我已經預備左提子汁同一樽65%既極品芧台等你黎飲杯!!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 大雄2009 於 2011-11-4 12:49 發表 有呀! 走針, 草, 帽係我地最謝既時候, 如果你可以幫手揹野同推我地就掂晒喇!!!你可否十卜我地M6-8或M7-8?
    我可以跟7-8或者做車手。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2011-11-4 13:01 發表
    我可以跟7-8或者做車手。

多謝牛牛! 不如星期日(6/11)聚會一齊研究點安排最好.

升級   50.35%

該用戶從未簽到

傻佬B隊要 十卜 too.  我吔慢TKO 2 個小時+, 有興趣請聯絡 JunJun.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2011-11-4 12:59 發表 咁就要用到你盡喇! 一於出人又出車!星期日得唔得閒黎聚會, 我已經預備左提子汁同一樽65%既極品芧台等你黎飲杯!!!
    即係邊度食呢....日出康城邊度呀?
    帶埋老婆仔女黎得唔得呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2011-11-4 14:30 發表
    即係邊度食呢....日出康城邊度呀?
    帶埋老婆仔女黎得唔得呀?

請收PM

升級   11.35%

該用戶從未簽到

KK 係唔係有GEL 賣呀....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2011-11-4 15:56 發表
    KK 係唔係有GEL 賣呀....

佢可代買, $9包.

升級   100%

該用戶從未簽到

TKO毅行賽前特訓+會議

日期: 6/11(星期日)
    時間: 5:00pm恭候, 6:30pm入席
    地點: 日出康城最近堆填區果座 (正確地址會PM給各參加者)

出席名單: (請各隊員, 十卜及前隊員報名)

1. 大雄
    2. 靜儀
    3. 敏儀(靜儀姊姊)
    4. iceberg
    5. wty16
    6. 猿球
    7. R+Rebecca
    8. 馬拉
    9. 活活(6/11才可作實)
    10. 大師兄(未作實)
    11. KK(未作實)
    12. 牛牛(未作實)

不能到來之人士
    1. 昌 (陪太子讀書(考試週)) (昌哥不如帶埋太子黎等我幫佢溫)

2. 明師兄 (區議會選舉要幫手黎唔到)

升級   6.55%

無聊

原帖由 continent 於 2011-11-4 13:12 發表
    傻佬B隊要 十卜 too.  我

傻佬隊十一點出發, 同TKO 隊不同呢~

升級   6.55%

無聊

原帖由 swtcheng 於 2011-11-4 11:59 發表
    情況有少少複雜....傻佬隊又話找我幫忙... 而兩隊人又其享十卜添 (咁咪可以食兩家茶禮??).......  暫時都唔知點幫.
    都係個句.. 我就放假嫁啦...盡我綿力幫倒咩就開聲啦.

大師兄~ 幫手啦~
    頭一二段需要你十卜呀!!!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

有得食... 作實呀唔該... 帶埋老婆同埋隻頑皮仔黎倒亂..

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2011-11-4 16:36 發表 [quote]原帖由 continent 於 2011-11-4 13:12 發表

登錄/註冊後可看大圖
    傻佬B隊要 十卜 too.  我

謝謝 ! 我留電話比你,  希望大雄見諒 ! 我哋d慢腳要慢腳幫手 !

升級   100%

擦汗

tko 人強馬壯.. 令傻b 隊都受惠 ~

多謝哈利 bolo強勢陪行負重 ~~
    仲有冇其他 tko 朋友有興趣陪行呢?

當然, 我地唔想影響 tko 隊人腳啦~~不過 tko 勝在人多~~

calling ............ 車主席, 火仔, 馬神, 阿火, 法官, 會長, 阿禧, 阿 ring, 江蛇

傻b隊空缺招人~~
    1 - 2段 歡迎多一位陪行~~ 而家是 bolo 行 1 -3
    獅子亭至城門 - 暫時未有陪行~~~

路程可加可減~~~ 任君可簡~~
    支持tko + 傻佬b隊~ 最好雞會~~~ 快腳陪行幫jun, 超快腳幫大雄~ 多謝哂~~ 哈哈哈~

fb, pm ~~~

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2011-11-4 21:39 發表

當然, 我地唔想影響 tko 隊人腳啦~~不過 tko 勝在人多~~

calling ............ 車主席, 火仔, 馬神,  ...

唔嫌我慢的話,唔知我有乜野可以幫到手!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 continent 於 2011-11-4 16:52 發表

謝謝 ! 我留電話比你,  希望大雄見諒 ! 我哋d慢腳要慢腳幫手 !

森美兄太客氣了, 毅行精神就是要互相幫忙, 互相扶持, 我地又怎會介意呢!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 junjun 於 2011-11-4 21:39 發表

calling ............ 車主席, 火仔, 馬神,  ...

謝謝junjun幫我吹埋雞! 但我地絕對唔係快腳, 所以快慢腳黎十卜我地都一定幫到手!

今晚剛和一位超毅高人食飯, 佢話將雙凹時間 x 1.65就大約等於正日既全程時間.(佢話喱個計法好準)

我地上次雙凹用左11:20 (11.33333小時)
    11.33333 x 1.65 = 18.69999 (18小時42分)

你地上次雙凹用左11:30 (11.5小時)
    11.5 x 1.65 = 18.975 (18小時58.5分)

(全程時間只差少少, 正日唔該起終點等我地大約1個鐘, 然後幫我地影衝線相!!!)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2011-11-4 23:35 發表

唔嫌我慢的話,唔知我有乜野可以幫到手! " />" />

會長耐力驚人, 絕對可以兩隊都十卜埋!

升級   100%

該用戶從未簽到

地點: 日出康城最近堆填區果座 (正確地址會PM給各參加者)

1. 大雄
    2. 靜儀
    3. 敏儀(靜儀姊姊)
    4. iceberg
    5. wty16
    6. 猿球
    8. 馬拉
    10. 大師兄+大老細+細老細
    11. KK(未作實)
    12. 牛牛(未作實)

不能到來之人士
    1. 昌 (陪太子讀書(考試週)) (昌哥不如帶埋太子黎等我幫佢溫)

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

1. 大雄
    2. 靜儀
    3. 敏儀(靜儀姊姊)
    4. iceberg
    5. wty16
    6. 猿球
    8. 馬拉
    10. 大師兄+大老細+細老細
    11. KK(未作實)
    12. 牛牛(未作實)
    13. Wallace (上年9-10 陪行)
    14.
    15.

不能到來之人士