香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

紀嘉文「跑手堂」沙田試課後討論

升級   31.95%

該用戶從未簽到

真係每組都只係見到7兄既尾燈遠遠咁閃吓閃吓!  最尾諗住跟貼少少, 但去到800m 開到2"45竟然自動落車(以為跑完....), 點解....!  7兄....等埋我.....!  (好遠好遠處叫....).  

傷勢似乎有d轉機....都係要養足d先敢同7兄x........唔係就自掘x墓....^^

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-8-10 13:40 發表

嘩! Amanda ctse有跟史Sir上堂, 仲話係BB班, 咁你當其他ching / ctse 係mud ar, 感冒就要休息吓la, 保重ar, 妳仲要帶我去東馬ga" />" />

tarry ctse, 有空有興趣隨時來join 吓!   來一兩次試堂來唔受錢....!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2011-8-3 21:16 發表
本來準備今日開始上課,但太太身體不適,未能到來。唔知下星期才開始加入可以嗎?

ching 昨晚係咪無來到.......?

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 pigdigreat 於 2011-8-5 10:50 發表
見到上面話紀sir會係九龍區開班...實在太好啦...我地呢d九龍區跑友恨左好耐啦...

假如可以安排係六日就更加好啦...

多謝安排呀

星期六日既機會唔會好大, 亦先做好第一期訓練團隊才算....!  要轉場就會一齊轉....!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2011-8-10 13:58 發表
今日好忙,希望走得甩盡早到~

大圍ching, 你真係要回一回吓氣再練d速度, 可能未夠休息啊!  同我一樣就無乜進步架啦....!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 711FF 於 2011-8-11 11:47 發表
尋晚都唔知做嘜!!!

熱身2圈都感覺好攰..

未踢完腳都已經全身濕晒..

但都依然強勁喎....隻隻k 都跟唔到你.....!

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 134 天

原帖由 stephenyau 於 2011-8-11 16:38 發表

ching 昨晚係咪無來到.......?

Anthony 有來佢太太都有來..4位女士其中一位就係..好易估啫..

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-8-11 12:09 發表

尋晚開什麼? " />" />

mt, 琴晚唔來走寶啦.....!  天公做美....!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 711FF 於 2011-8-11 16:51 發表

Anthony 有來佢太太都有來..4位女士其中一位就係..好易估啫..

點解我對ANTHONY 無印象既....?  唔通我只係對女性....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2011-8-11 16:52 發表

mt, 琴晚唔來走寶啦.....!  天公做美....!

我最喜歡 1k @6'連休 . 琴晚還在 Shanghai Airport..... " />" />" />" />

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-8-11 16:55 發表

我最喜歡 1k @6'連休 . 琴晚還在 Shanghai Airport..... " />" />" />" />" />" />

下星期代7兄約你.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2011-8-11 17:29 發表

下星期代7兄約你.....

除1000 x 4   6分連休之外, 有其他的嗎? 我自己明天有機會去 Shatin 補做!!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-8-12 10:45 發表

除1000 x 4   6分連休之外, 有其他的嗎? 我自己明天有機會去 Shatin 補做!! " />" />  

基本上由阿紀安排programme, 佢無安排我先來攪攪震.....!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

我地既訓練班并唔只係安排星期三既programme, 係會安排足足一個星期既訓練programme模式.  故將會在facebook內另開第一期訓練團隊既group.  只有第一期學員才能登入查看,討論, 提交訓練記錄和接收指示.  之後會漸漸改為訓練團隊區以定期加入programme, 體能家課, 評語以及優惠(會衫, adid 折扣**7 折), 及週未/日約跑.....

詳情請留意日後公佈.

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 134 天

我都等緊programme..

不過紀生要去深圳跑大運..

我都希望佢尊心啲跑好啲成績..

紀生....加油....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-8-12 10:45 發表

除1000 x 4   6分連休之外, 有其他的嗎? 我自己明天有機會去 Shatin 補做!! " />" />  

MT: 呢課跑既係得咁多,其餘都係做返D折解、協調動作~ 下星期四係咪會來?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2011-8-12 12:09 發表

MT: 呢課跑既係得咁多,其餘都係做返D折解、協調動作~ 下星期四係咪會來?

大圍 ~~ 星期3 wor ~~ 會來!

Thanks Stephen ~~

紀生大運加油....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 stephenyau 於 2011-8-11 16:37 發表

tarry ctse, 有空有興趣隨時來join 吓!   來一兩次試堂來唔受錢....!

Stephenyau ching, 你的邀請, 星期三可能9月份先可以黎試堂, 不過咁多高腳, 我le個超...........慢..............腳

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-8-12 13:16 發表

Stephenyau ching, 你的邀請, 星期三可能9月份先可以黎試堂, 不過咁多高腳, 我le個超...........慢..............腳

呢個係技巧改良班來....對快腳慢腳一樣有需要.....高層次交比阿紀(誰想高過阿紀咪比佢試下乜先係超快....?) 基本層次就交比小弟....!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-8-12 13:15 發表

大圍 ~~ 星期3 wor ~~ 會來!

Thanks Stephen ~~

紀生大運加油....

係係...唔好意思...成日掛住星期四添~