香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 8360# 的帖子

電王唔撈我地會無電用! 唔好呀!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 8361# 的帖子

係呀,蟻行的能量都係靠電皇咋...!! 唔好呀!
    要祝佢升職加薪...第日有權叫佢公司SPONSOR我地就最好喇...

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

加辛就有我份,依家已經作緊3個人0野了。。遲D.........

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

手快有, 手慢無, 快快快~~~快D報~ 西貢區長跑比賽2012-2013. GOGOGO!!!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=18394&pid=999989&page=1&extra=#pid999989

升級   100%

慵懶

原帖由 Jacky 於 2012-11-23 09:49 發表
    唔撈~~!" />" />  吃西北風?" />" />

可食自己.... 食蝦.
    你辛苦命呀! 有排你做呀! 你就想食西北風了。

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 8363# 的帖子

多勞多得呀, 隊長! ...........

喺喎, 就快有工X會...可以放工來探吓你 ....

升級   100%

慵懶

尋日中午跑青公, 全程落雨, 跑左16k.
    跑完傻傻吓....留晒d汗衫起更衣室唔記得攞走...
    剛才攞番晒啦!好彩無唔見咋! 入面有我地件癲友衫起度架!" />" />hk
    出面凍左好多呀!" />" />  大家小心穿衣∼∼

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 8368# 的帖子

我尋日下午都喺青公游魂wor.....

升級   100%

慵懶

原帖由 Turtle 於 2012-11-26 14:19 發表
    我尋日下午都喺青公游魂wor....." />" />

你幾點呀! 我一點幾就跑啦!你無咁早啩 ?

升級   79%

開心
  • 簽到天數: 8 天

尋日的確是很大雨,一大清早的聯合國兒童基金跑, 大雨到無得頂..
    MILL 姐都好勁..
    我好後悔昨日無著住長跑網的衫跑啊...

升級   100%

慵懶

我尋朝晨早就冒住雨跑入兆麟運動場JOIN大西北跑麥十入河背水塘,過完麥十,26K左右撞左牆捱到去河背再跑去大欖隧道搭巴士....攰到屎咁滯...足足跑左33K幾仲要落巴士站前有成K樓梯..." />" />ghj" />

升級   100%

慵懶

原帖由 queenielty 於 2012-11-26 15:03 發表
    尋日的確是很大雨,一大清早的聯合國兒童基金跑, 大雨到無得頂..
    MILL 姐都好勁..
    我好後悔昨日無著住長跑網的衫跑啊...

我唔勁呀! 我成日都好hea咋! 昨日都係hea了16k
    尋日早上真係好大雨,  好彩我無後比賽啫!
    點解後悔呢?

升級   100%

慵懶

原帖由 tank1438 於 2012-11-26 15:25 發表
    我尋朝晨早就冒住雨跑入兆麟運動場JOIN大西北跑麥十入河背水塘,過完麥十,26K左右撞左牆捱到去河背再跑去大欖隧道搭巴士....攰到屎咁滯...足足跑左33K幾仲要落巴士站前有成K樓梯..." />" />ghj" />" />" />ghj" />

坦克仔, 你尋日早上入左大西北同wong sir佢地跑嗎?
    33k, 難你唔到啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 mill 於 2012-11-26 15:57 發表

坦克仔, 你尋日早上入左大西北同wong sir佢地跑嗎?
    33k, " />" /> 難你唔到啦!
    係呀,不過計錯佢地路線,要從後追佢地,追到氣咳,所以爆左無返轉頭,點知落巴士站條路仲甘..

升級   100%

慵懶

原帖由 tank1438 於 2012-11-26 16:13 發表
    係呀,不過計錯佢地路線,要從後追佢地,追到氣咳,所以爆左無返轉頭,點知落巴士站條路仲甘.." />" />

大佬, 你平時都跑成3十幾k,  下年仲邊個夠膽同你蟻行呀!
    甘咩呢! 你就係like呢種感覺

升級   100%

慵懶

原帖由 mill 於 2012-11-26 16:20 發表

大佬, 你平時都跑成3十幾k," />" />  下年仲邊個夠膽同你蟻行呀! " />" />
    甘咩呢! 你就係like呢種感覺" />" />
    下年我都唔玩蟻行,一係癲友出女子隊,喵姐你領軍...我地四個做全程十卜....

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 8370# 的帖子

Mil 姐我昨日3pm 先開始....練LSD ,最後跑到手軟腳軟番來.........

升級   37.6%

該用戶從未簽到

回復 8377# 的帖子

癲友出女子隊...哩個可行性喺十分之大!!!

Mil + Judy + Tarry + Sandra............

我地四個同你地拎嘢陪行..." />" />

升級   100%

慵懶

原帖由 tank1438 於 2012-11-26 16:34 發表
    下年我都唔玩蟻行,一係癲友出女子隊,喵姐你領軍...我地四個做全程十卜...." />" />

你唔好大我....  我話你知啦!  你比番錢我我都唔玩呀!