香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

11.30聯合國兒童基金會慈善跑2008

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ram 於 2008-9-3 23:20 發表
    舊年都心思思想玩,
    原來當日剛好是小女兒的生日,一於就完成人生第一個半馬
    給女兒作生日禮物吧
    報名半馬!!!hjgh" />k" />

可喜可賀啊!
    跑完人生第一個半馬,找日可以與去公園家庭日.

升級   92.85%

該用戶從未簽到

講真, $380半馬報名費簡直係超平, 相等於US$48.67, 五十蚊重有找!!  呢邊隻"老鼠"就年年加價, 兩年前$85, 舊年$95, 今年則"作"咗小弟US$105.  相等於HK$820!!!!!  拍車又要比多$12!  但年年都一早sold out!  亦有好多跑手杯葛隻老鼠, 一於彩佢都傻!  但迪士尼果張半馬和全馬嘅certificate和獎牌係出咗名最正嘅!

咁呢個聯合國半馬有冇finisher certificate 和獎牌比架? 渣打又有冇呢? 呢邊如果冇就真係搵"鬼"報名囉!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

咁呢個聯合國半馬有冇finisher certificate 和獎牌比架?

Both UNICEF HM and SCM provide finisher cert and souvenirs

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-9-4 16:53 發表
    Both UNICEF HM and SCM provide finisher cert and souvenirs

I see.....So they only give out certificates and no bling (medals) for both UNICEF and SCM.  What kind of souvenirs?  technical shirts with their logos on?

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-9-5 05:54 發表
    講真, $380半馬報名費簡直係超平, 相等於US$48.67, 五十蚊重有找!!  呢邊隻"老鼠"就年年加價, 兩年前$85, 舊年$95, 今年則"作"咗小弟US$105.  相等於HK$820!!!!!  拍車又要比多$12!  但年年都一早sold out!  亦 ...

呢個半馬/10K係籌款跑
    報名費都唔可以叫報名費,佢呢個係捐款最低收費
    你可以搵人捐錢俾你,未唔使$380
    捐款係用作重建四川

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

Gills 兄,它已加密了,

但我 login 不倒,你呢?

升級   1.35%

該用戶從未簽到

收到UNICEF的reply email.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 107# 的帖子

lvrunner c hingthe attached file are the 2007 souvenirs

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2008-9-5 21:02 發表
    收到UNICEF的reply email.

我9月2日fax去未有回覆喎!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

我上星期寄左報名表,到而家都未有回覆,唔知有無寄失??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2008-9-8 10:10 發表
    我上星期寄左報名表,到而家都未有回覆,唔知有無寄失??

x2, 小妹都是上星期郵寄報的, 音訊全無

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

幾經辛苦卒之搵夠贊助,今日先寄 form咋,希望唔會太遲啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-9-8 10:20 發表
    你地穩陣打電話去問下好D, 呢個比賽比較多人參加, 分分鐘主辨機會產生大混亂!

安心了, 已收到小妹之申請

升級   100%

該用戶從未簽到