香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報半馬報到區(POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我呀~~~未有我個名喎......我叫龍龍~~~

我渣打NO. 53485~~~挑戰組~~~

目標2小時完成~~~可能會快d~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我都有No.喇!Add我啦!E5489

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-20 09:36 發表

加了,第15號仔。買咗跑衣未?到時見。

未呀....剛剛留左言係o個邊~~~唔知仲買唔買到呢.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   40%

該用戶從未簽到

今年第二年參加半馬,希望兩個鐘之內完成

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   32.11%

該用戶從未簽到

race no:  54973
evwnt:  challenge

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   55%

無聊
  • 簽到天數: 13 天

今年玩半馬挑戰組,目標係1小時45分跑完。Race No: 53036

升級   85.79%

該用戶從未簽到

加埋我呀!
    半馬1組,希望2小時30分內完成

升級   7.67%

該用戶從未簽到

原帖由 apfel 於 2008-12-24 23:06 發表 加埋我呀! 半馬1組,希望2小時30分內完成
    apfel兄,小弟同你目標一樣,一齊努力啦。
    小弟係報挑戰組的。

升級   60.67%

該用戶從未簽到

半馬1組,希望1小時40分內完成
    希望到時人阻都跑到啦= ="

by laco v_v

升級   85.79%

該用戶從未簽到

原帖由 最強幻像 於 2008-12-26 21:13 發表
    apfel兄,小弟同你目標一樣,一齊努力啦。
    小弟係報挑戰組的。

大家一齊加油

升級   41.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

我叫叉燒~~~

E1956,預算時間2:15內

Add me. 還未買衫.

升級   20.53%

該用戶從未簽到

我係今年第一次參加半馬 (半馬1組E5601) ,

希望2小時內完成 , 而家平均5分鐘1k ,

希望可以做到喇 (怕尾後幾k唔掂)

另外我已經訂左戰衣喇!!!

可以ADD 咪我的 , 到時見

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   98.95%

該用戶從未簽到

各位好
    我叫史提芬,海外跑手半馬
    This is the second year I run in Hong Kong. I base in Australia - Brisbane, I run half marathon in Australia here. This year I have done Queensland Half Marathon, Gold Coast Half Marathon, Brisbane Half Marathon, Melbourne Half Marathon
    My personal best is 1hr13mins40
    Will love to meet up with you guys. Can you put me into the list? and Can I get a 跑衣 as well??

升級   98.95%

該用戶從未簽到

各位好
    我叫史提芬,海外跑手半馬
    This is the second year I run in Hong Kong. I base in Australia - Brisbane, I run half marathon in Australia here. This year I have done Queensland Half Marathon, Gold Coast Half Marathon, Brisbane Half Marathon, Melbourne Half Marathon
    My personal best is 1hr13mins40
    Will love to meet up with you guys. Can you put me into the list? and Can I get a 跑衣 as well??