香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

Tight pant 一問

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   7%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-9 02:07 發表

未知可唔可以公開地址..小妹已經 pm 0左你..希望你明白小妹所講既 location 啦...

ching 你都想買條 ??" />" />

前排買左條3/4...覺得都幾好...加上呢排又凍..所以咪想買返條長LAW
未買前都驚太性感KA...但著左又唔覺得太誇既HAHA

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ringo 於 2009-1-9 23:10 發表

前排買左條3/4...覺得都幾好...加上呢排又凍..所以咪想買返條長LAW
未買前都驚太性感KA...但著左又唔覺得太誇既HAHA

明白... 小妹怕熱..所以暫時唔買長 tight 住... 睇埋聽日點先~~

升級   7%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-9 23:11 發表

明白... 小妹怕熱..所以暫時唔買長 tight 住... 睇埋聽日點先~~ " />" />

我諗你買定都得啦...呢排咁凍...加上而家又有八折

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ringo 於 2009-1-9 23:13 發表

我諗你買定都得啦...呢排咁凍...加上而家又有八折

上年渣打半馬又係好凍... 著0左長褲..跑跑下好熱...

小妹同個 sales 傾0左好耐...佢話半馬著長 tight 好熱...
果度 d sales 好好人..講下你想要 d 咩... 跟手佢就好熱心介紹~
我抵唔住佢(同埋八折)既熱情.....

p.s. ringo 兄..小妹已回覆 ~

升級   7%

該用戶從未簽到

真係好消息...我都諗住買長tight今年渣打半馬著添...睇怕今年又係會凍...想只著背心...都有d難度呀

升級   98.95%

該用戶從未簽到

Ringo ching. . . no la. . .this year will be cold

I will be wearing long full body tight with the forum singlet outside and glove for my hands. . really looking forward to it

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 d_drifter 於 2009-1-10 00:41 發表
Ringo ching. . . no la. . .this year will be cold

I will be wearing long full body tight with the forum singlet outside and glove for my hands. . really looking forward to it

hi ching, why u think that this year will be cold ???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 9/1/2009 02:07 發表

未知可唔可以公開地址..小妹已經 pm 0左你..希望你明白小妹所講既 location 啦...

ching 你都想買條 ??" />" />

ee ctse, I want to know the location too. Please pm the address to me, thank you very much.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-1-10 21:51 發表

ee ctse, I want to know the location too. Please pm the address to me, thank you very much.

已 pm... 希望你明白我所指既 location 啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

今日在長課試0左條 mid-tight..因為有太陽出... 著 mid-tight 唔太熱... 好舒服...

令我又想緊好唔好趁有折買條長 tight 好...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-10 22:01 發表
今日在長課試0左條 mid-tight..因為有太陽出... 著 mid-tight 唔太熱... 好舒服...

令我又想緊好唔好趁有折買條長 tight 好...

ee ctse 小心...小弟每次都係著短tight 跑 (泳褲),今年因為跑密左,膝頭對上幾寸已經不知不覺形成左條南北分界...上白下黑~~

早兩日晌恆豐果間買美記既鋪頭睇到條短tight 17x,好想買,不過我見佢d 鞋全部正價,即係d 褲都會貴啦,請問邊度買美記既tight 平d...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-10 23:05 發表

ee ctse 小心...小弟每次都係著短tight 跑 (泳褲),今年因為跑密左,膝頭對上幾寸已經不知不覺形成左條南北分界...上白下黑~~

早兩日晌恆豐果間買美記既鋪頭睇到條短tight 17x,好想買,不過我見佢d 鞋全部正價 ...

已 pm~ check 下啦....

今日跑完個長課已經見到分0左界啦...

升級   95.79%

該用戶從未簽到

ee ctse可否pm埋我呢
小第都想買返條
但又搵唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 david_92hk 於 2009-1-11 10:15 發表
ee ctse可否pm埋我呢
小第都想買返條
但又搵唔到

已 pm... 小妹記憶所及... 長 tight, 3/4 tight, mid tight 都有...
但款式不多... 希望 ching/ctse 們唔好失望啦...

升級   7%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-11 13:39 發表

已 pm... 小妹記憶所及... 長 tight, 3/4 tight, mid tight 都有...
但款式不多... 希望 ching/ctse 們唔好失望啦...

我岩去完.買左mizuno背心同手套...有八折都幾抵ar !
本來都想買條長tight....但長後都係無買
但都幾抵ka.因為都係二百蚊到咋 !
岩既快d去睇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ringo 於 2009-1-11 20:17 發表

我岩去完.買左mizuno背心同手套...有八折都幾抵ar !
本來都想買條長tight....但長後都係無買
但都幾抵ka.因為都係二百蚊到咋 !
岩既快d去睇

HOHO~ ringo 兄本身唔係想買長 tight 咩...做咩無買到丫?

升級   38.42%

該用戶從未簽到

ee_tpk ctse, 可否pm埋我??
小弟想買long tight for WINTER

Thx ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

ee_tpk ctse,

請問可否pm埋我?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 38# 39# 的帖子

hics 兄..法蘭兄..已 pm... check check~