香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

香港長跑網一週年特刊

升級   0%

該用戶從未簽到

今日係長跑網成立1周年既大日子,恭喜恭喜!呢本特刊唔止精彩仲好有意義。
小弟一個偶然既機會開始接觸長跑,由當初咩都唔識只係自己亂咁跑,到後來係長跑網呢個平台上面學到好多關於長跑既知識,同時亦結識到一班志同道合既跑友,可以一齊練習、一齊比賽、互相分享、互相激勵,各自朝著自己既目標進發。
再次要感謝長跑網之父〝慢子 Wilson〞同埋咁多位板主既努力。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

乜咁煩呀,大肚腩﹖你又係呀﹖
    做過d咩呀???? 仍然大肥婆/肥佬嘅?  
    學我啦! 加入長跑長友,
    想慢慢亦瘦得, 想即刻瘦亦得, 得左!!!
    長跑長友, 無得彈!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

saki c hing

轉行做 copywriter ??

升級   100%

開心

原帖由 龜速行 於 2008-11-11 18:10 發表
    saki c hing

轉行做 copywriter ??

我都想, 不過資質有限, 無緣入行了......

況且我今次只是copy 而無 write 姐.............

升級   0%

該用戶從未簽到

saki c hing

又玩字

升級   40.15%

該用戶從未簽到

正 ! 內容唔錯!!  
    Gills 兄好型仔!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

好野~原來長跑網一週年喇~真係相逢恨晚
    話說~我都係做左會員一個月~好似好耐咁
    好彩得各位師兄頂住個網~唔係小弟都入唔到黎~下年要有我份架
    祝長跑網~越做越旺~長跑長友

升級   0%

該用戶從未簽到

祝長跑網愈搞愈旺 ~~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 =chairman= 於 2008-11-11 21:38 發表
    祝長跑網愈搞愈旺 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原以為本一週年特刊"獲左"添,原來管理層同各版主喺背後做左咁多野,本特刊真係好精彩,能夠係特刊內見到自己的人樣更加特別開心,真係感激大家.....生日快樂

升級   44.2%

該用戶從未簽到

~ 香港長跑網一週年特刊 勁呀 !!!

睇番特刊,先醒起原來小妹都join 左呢樹大半年啦 !!
    記得,某日亂打亂撞搵到長跑網 。
    記得,先認識係屈ching 同米高ching。
    記得,小妹第一次見長跑網各ching係奧運跑....不過當時我"好怕醜"收左網TEE就閃人....
    記得,小妹第一次"亮相"係28/9荃灣國慶跑...當日我係唯一ctse 比賽呀 ! 又好彩拿左第3名。
    接下來的比賽 ,開始敢於亮相啦 !!  
    每次比賽又可以見到各ctse, ching.....大家互相打氣;比賽不再寂寞啦!

升級   94.8%

該用戶從未簽到

恭祝長跑網成立一週年,生日快樂。
    一週年特刊好正,多謝各C兄C姐之努力。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

很高興見到長跑網一週年特刊面世 ,多謝各位師兄師姐的努力,辛苦晒。

長跑網一歲生日,謹祝長跑網越攪越正,各師兄師姐長跑長友。

升級   0%

該用戶從未簽到

What's amazing is every 管理員 or 版主 all come from different industries, and you all become good friends after joining this forum.
    The Anniversary Magazine is truly touching.
    Really can't understand how you guys can get LV ching to join this forum. He lived in USA & it must have many coincidence for LV ching to find this website, get to know you guys & finally become a family member of this forum.
    Good Job & Keep it up.
    長跑長友!!

升級   98%

該用戶從未簽到

恭喜
    祝願長跑網名揚四海
    不枉管理層一番心血

升級   7.67%

該用戶從未簽到

祝賀長跑網成立一周年,睇到咁多ching ctse在這裡的分享,真的明白跑步不只是一個個人的運動,亦是彼此建立友誼的渠道。各位ching ctse的熱誠令小弟真想即刻落街跑個10k以示支持。

升級   54.9%

11/11真係好有意義,長跑網經歷過風雨後更加茁壯地成長
    感謝各人對網刊所付出的努力,精神和時間,大家加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

大家一定要俾多啲掌聲Kenneth兄!

呢本特刊由零到完成幾乎由佢包辨!

...發起, 收集, 催稿, 編排, 再收集, 再催稿再催稿等等...

搞咗幾個月以為佢中段放棄咗...

結果都完成了這繁複工程! 好嘢!

辛苦哂!

當然要多謝各交稿版主!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到