香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

haha~你上次形容左LA...好似你咁架嘛鋼條身形AR MA~RIGHT? 我閃LA

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-19 17:22 發表

ching,你玩咩水上運動多.....???" />" />
呢排剛接觸surfing,有時個人係個海度,都真係驚有鯊魚的

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-19 17:27 發表

haha~你上次形容左LA...好似你咁架嘛鋼條身形AR MA~RIGHT? 我閃LA

我邊算係鋼條型呀........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-11-19 17:29 發表
呢排剛接觸surfing,有時個人係個海度,都真係驚有鯊魚的

有中國人既地方~~~少好多鯊魚架..我諗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-19 17:37 發表

我邊算係鋼條型呀........" />" />

返到家la....你唔要鋼條ar~~~~~咁薯條law~~~好唔好~

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-19 17:17 發表

e ching~你都來AR~~~太好LA...多謝你地誇晒網支持~" />" />
祇要就到時間,港,九,新界都無問題!

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-19 17:18 發表

好呀....2884 ching...我地由SSP跑去大圍來回呀....
如果你要存物,可以問問kin or 大圍,佢兩兄弟都有甘既需要...
之後bonbon + V V + kk會join我地宵夜呀...
大圍,kin兄
請問那裡可以放物品及沖涼?

升級   97.67%

該用戶從未簽到

傻鴿(諧音'鴨')師姐

原來你係咁樣諗我ga~~

隻衰貓已爆妳大鍋了~

升級   97.67%

該用戶從未簽到

bonbon師姐~~
如果好想約埋我~~
可pm我連絡方法~~
thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-19 18:17 發表

返到家la....你唔要鋼條ar~~~~~咁薯條law~~~好唔好~j" />" />jk

薯條....好想食呀, 唔記得幾耐冇食過~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-20 00:38 發表
bonbon師姐~~
如果好想約埋我~~
可pm我連絡方法~~
thx

亞K K哥呀....你又換畫呀...
你甘開到口,天生善良既bonbon想唔約你都唔得啦.....
係咪呀,bonbon??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-20 00:36 發表
傻鴿(諧音'鴨')師姐

原來你係咁樣諗我ga~~

隻衰貓已爆妳大鍋了~

<<正字時間>>
係大"鑊"...."鍋",一般係用黎形容鍋爐....

升級   52%

該用戶從未簽到

kk
mu 你 "甘熱情如火",  >>>>>....

升級   100%

該用戶從未簽到

SSP街坊小隊下次跑步練習:
日期: 26/11/2008(星期三)
時間: 8pm
集合地點: SSP泳池門口
路線: 未定
里數: 大約15-20k

跑步出席者:
1. witchycatcat
2. bonnie
3. kin

賽事完成後小隊將一齊到SSP宵夜

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言

注解 : (多謝kin ching補充)
SSP泳池: 近麗閣村
香港九龍深水埗荔枝角道733號

熱情如火 :
柏園茶餐廳 Pak Yuen Restaurant
長沙灣順寧道寶熙商場地下3號舖 (順寧道,永隆街交界)
2729 3336

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   100%

該用戶從未簽到

SSP街坊小隊下次跑步練習:
日期: 29/11/2008(星期六)
時間: 5:30pm
集合地點: 荃灣西約體育館門口
路線: 沿海既路(唔記得路名)
里數: 未定

跑步出席者:
1. witchycatcat
2. bonnie

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

不如去過第2間la…成日熱情如火…唔厭咩?

如果各人在長沙灣運動場果邊, 可以去咸濕戲院旁果間~如果係返去swimming pool 既..可以去虫虫(松記)隔離果間, 即係上次我地breakfast 果間la~~其實反正我地今次會去虫虫, 不如去近虫虫果間la

大家有無意見?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-20 00:36 發表
傻鴿(諧音'鴨')師姐

原來你係咁樣諗我ga~~" />" />

隻衰貓已爆妳大鍋了~" />" />

有幾大鍋ar~講出來分享下ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-20 00:58 發表

薯條....好想食呀, 唔記得幾耐冇食過~" />" />

好在你無食law....食得多真係變薯條形身材~到時點算??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-20 10:38 發表
不如去過第2間la…成日熱情如火…唔厭咩?

如果各人在長沙灣運動場果邊, 可以去咸濕戲院旁果間~如果係返去swimming pool 既..可以去虫虫(松記)隔離果間, 即係上次我地breakfast 果間la~~其實反正我地今次會去虫虫 ...

好呀.....我地決定飛左"熱情如火".......
今個星期五(21/11)既跑步後,我去一齊去"咸濕茶餐廳"(正名叫新星茶餐廳)宵夜啦,lee 間野即是在虫虫隔離.....
甘明晚bonbon及V V記得提or帶亞K K去"咸濕茶餐廳"啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-20 10:50 發表

好呀.....我地決定飛左"熱情如火".......
今個星期五(21/11)既跑步後,我去一齊去"咸濕茶餐廳"(正名叫新星茶餐廳)宵夜啦,lee 間野即是在虫虫隔離.....
甘明晚bonbon及V V記得提or帶亞K K去"咸濕茶餐廳"啦...

NONONONONONONO~~~~咸濕茶餐廳~~~是近長沙灣運動場的~
近虫虫的是虫虫茶餐廳, 即是我地上次breakfast 果間, 唔同ka~ e + 係咪去虫虫茶餐廳ar