香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   26.32%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-11-29 10:16 發表
WOW~2日無上來睇....原來已組左3隊拿~~~好勁ar~
ar~唔知有幾多ctse 會在12月13日出現去天水圍果次活動呢...果日都可以見見面wor~因為我同catcat 同 bonbon 都報左名ar~" />" />

請問是什麼活動呢?

升級   4.74%

該用戶從未簽到

我是初來步到的新人,我都想參與此項比賽

各位ctse你們好,

我是今天剛加入的新人,請多多指教。
我都想嘗試參加此比賽,但我是一名比賽新丁,可否參加呢?
請問是否已滿額?
參加要提供什麽資料呢?
THX.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 emi 於 2008-11-29 12:33 發表

請問是什麼活動呢?

e 個ar~
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1961&extra=page%3D1

有時間就來la...可以見下面ma~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-11-29 12:35 發表
各位ctse你們好,

請問是否已滿額?
參加要提供什麽資料呢?
THX.

sure la...我都係超新丁之嘛~ ~大家都係反下架咋..志在參與~
e + 好似仲有一個位ar ..如果你confirm, 可以先pm 比 running-sue ctse 先la...

升級   26.32%

該用戶從未簽到

哦....明白了!
可是星期六下午要上堂唔去得!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

噢, c隊亦已成團, 好開心呀....

升級   26.32%

該用戶從未簽到

有無可能有D隊出現呢?

升級   100%

奮鬥

係都唔錯呀!!! 世事o既事好難料喎,!!

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-11-29 12:35 發表
    各位ctse你們好,

請問是否已滿額?
    參加要提供什麽資料呢?
    THX.

極度歡迎你加入
    我也是新丁,請多多指教

升級   4.74%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-11-30 09:49 發表

極度歡迎你加入
    我也是新丁,請多多指教" />" />

各位c tse 妳們好

多謝妳們欣勤的歡迎,

及多謝sue ctse 為本人代勞send info.THX. THX.

我志在參與,因我平日跑步都是慢跑的。所以今次对我是一項挑戰。真失禮

但我很喜歡團體活動,因為多人一齊玩一定很熱鬧及開心

請各c tse 多多指教

ps. 本人愚眛,請問團隊8k,我們有6人即每人跑多少呢謝謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-11-30 10:46 發表

各位c tse 妳們好,

多謝妳們欣勤的歡迎,

及多謝sue ctse 為本人代勞send info.THX. THX.

我志在參與,因我平日跑步都是慢跑的。所以今次对我是一項挑戰。真失禮

但我很喜歡團體活動, ...

ctse.. 大家都要跑 8k, 頭 4名既時間才計...

快跑也好..慢跑也好..至緊要大家開心

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 carcar 於 2008-11-30 10:46 發表

各位c tse 妳們好,

多謝妳們欣勤的歡迎,

但我很喜歡團體活動, ...

6人各人都要跑8k~計最快4個時間總和

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹突發奇想...
    不如將 target time 差不多既 ctse 為一 team... 咁大家可以一齊跑一齊衝線.. 幾有 team spirit

p.s. 今日在聯合國 10k 賽見到兩個小妹妹手牽手一齊衝線令我諗到呢樣野

升級   100%

奮鬥

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-30 11:38 發表
    小妹突發奇想...
    不如將 target time 差不多既 ctse 為一 team... 咁大家可以一齊跑一齊衝線.. 幾有 team spirit

p.s. 今日在聯合國 10k 賽見到兩個小妹妹手牽手一齊衝線令我諗到呢樣野 D170h ...

嘩, 果個氣勢, 誰人能及???? 就算唔攞獎, 彩都一定攞哂..

ee_tpk, 今日見唔到你添......有點失望.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-11-30 12:13 發表

嘩, 果個氣勢, 誰人能及???? 就算唔攞獎, 彩都一定攞哂..

ee_tpk, 今日見唔到你添......有點失望.  

唔好意思丫... 因為我今日要趕番公司..等唔到你 tim~
    我回家後 email 我既資料俾你啦....

btw, ctse 今日跑成點丫... (今日天氣真係好好..我相信不少 ching ctse pb 啦... )

升級   100%

奮鬥

唔緊要, 實有機會見面.
    你貓啲資料俾我啦.
    btw, 今日原定目標係2小時完成. 結果逹標1:56左右 (pb)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-11-30 12:31 發表
    唔緊要, 實有機會見面.
    你貓啲資料俾我啦.
    btw, 今日原定目標係2小時完成. 結果逹標1:56左右 (pb)  

2 小時..對我來講...好遙遠

呵呵~ ctse.. 我今日 大約 54:48 衝線 (10k)... 如果你跑快 2 分鐘就可能見到我背影

今日見到好多位 ching... kenneth.. 皇上..龜 ching 及其大人.. 仲有叮叮噹 ctse... 真係多謝叮叮噹 ctse 在 9k 位同我打氣...(在 starting point 見唔到你真係唔好意思啦 )

升級   100%

奮鬥

我跑到15k左右, 發覺左腳隻鞋有d唔受,
    我以為係黑色既膠底甩底 (我對係nike180, 因為鞋底已跑到sit),
    有點拌腳, 感覺不太好..... (改姓賴添, 哈哈),如果唔係, 我地有緣見面 / 一齊衝線, 哈哈
    (btw,  跑完check番, 唔係黑色鞋膠, 係sit到入氣墊......氣墊穿了.....係時候退伇了..... )

我都係跑完, 聽ching話叮叮噹ctse在場, 但都係緣份未到, 今次見唔到, 唯有等下次啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-11-30 18:18 發表
    我跑到15k左右, 發覺左腳隻鞋有d唔受,
    我以為係黑色既膠底甩底 (我對係nike180, 因為鞋底已跑到sit),
    有點拌腳, 感覺不太好..... (改姓賴添, 哈哈),如果唔係, 我地有緣見面 / 一齊衝線, 哈哈
    (btw,   ...

ctse..係時候買定新鞋仔跑全馬啦...
    有無心水鞋呢...

升級   3.68%

該用戶從未簽到

好想參加

不過當日唔係香港