香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳 ... 是一處未開發的地方 ... 運動場最快都要在幾個月後才開放 ~~ 請見諒。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

報名.我又跑

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎雪花 ctse ~~~ 咦 ? 今次有好多晒斧跑友 ~~ great ~

升級   100%

開心

原帖由 田中雅茂 於 2009-1-21 18:07 發表

堅堅!你係咪都想參加啊!茄Mill都參加左喎!
    果日如果唔係太凍我都想Join埋大家一齊逍遙一下,
    重可以識多幾個朋友添!

會長.一齊去跑啦.我同隻喵都轉左去跟大隊跑.
    如果搵埋13兄我地呢四隻腳就唔使三缺一啦

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 零下十度 於 2009-1-21 21:18 發表

十度師妹..你講得最啱lee次呀!
    咁你重唔打比13兄~

升級   100%

開心

原帖由 mill 於 2009-1-21 21:49 發表

十度師妹..你講得最啱lee次呀!
    咁你重唔打比13兄~

都系你打好d.我家有特務.(呢次出動要秘密行事)
    到時泄露行蹤就唔好交代啦

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-1-21 21:18 發表

Lulu 一齊由天,萬事隨緣,善哉!善哉!

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩~~~~~~~~ 今次多人到數都數唔切, 睇怕唔跑得都要黎行下喇

chairman快d點算下人數, 唸定邊度食早餐先得囉

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 jc8866 於 2009-1-21 23:17 發表
    嘩~~~~~~~~ 今次多人到數都數唔切, 睇怕唔跑得都要黎行下

唔跑得都要黎行下, 唔黎行下都要黎食早餐, 一於星期六見啦

升級   0%

該用戶從未簽到

見到有咁多人~我真係有d衝動想請假黎參加呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-1-21 23:28 發表

年青人實在太容易衝動喇...... 冷靜D......

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-21 23:17 發表
    嘩~~~~~~~~ 今次多人到數都數唔切, 睇怕唔跑得都要黎行下喇

今次真係好熱鬧呀!好期待呀
    但係今次的早餐,我唔可以好似上次咁耐了...
    不過你的行就=我的跑了

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-1-21 23:28 發表

你這句話下星期會輪到我講啦
    因為31號同2月份2個星期六返早,跑唔到...
    一直我都好鍾意返早架,但現在變得想星期六返晏了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-20 18:31 發表
    好 ~ 等我出 post 先 ~

逍遙跑步團,最緊要跑得逍遙!

將軍澳和其他地區的跑友有跑福了 ~ 因為逍遙團出動喇 ~~

逍遙團年跑

第六次約跑 ...

大家可以叫我迪迪仔,
    我當日會同大家一齊食早餐的.

關於LOCKER,其實我係唔會有行李的,
    只係想跑既時候,除左件長袖衫,等跑完先著返.

如果無LOCKER,我都可以長袖長褲上陣同大家一齊逍遙遊既.

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-21 18:13 發表

歡迎會長大駕光臨 ~~
    當日應該會有少少凍 ~~ 不過大家跑下跑下就唔覺的 ~~
    不如會長同堅兄一齊來逍遙逍遙 ~~ " />" />

主席!我家住藍田,以後如果時間路程適合,
    我都會多D參與你地既活動.請教一下跑步既心得.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 DLO 於 2009-1-22 00:43 發表

大家可以叫我迪迪仔,
    我當日會同大家一齊食早餐的.

關於LOCKER,其實我係唔會有行李的,
    只係想跑既時候,除左件長袖衫,等跑完先著返.

如果無LOCKER,我都可以長袖長褲上陣同大家一齊逍遙遊既.

迪迪 ching 你好 ~~
    當日氣溫應只有十度多d,最緊要帶定件衫以防冷親 ~~
    我到時都會著住件風褸跑的,相信其他 ching ctse 都會咁著 ~~
    到時見 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-1-22 00:52 發表

主席!我家住藍田,以後如果時間路程適合,
    我都會多D參與你地既活動.請教一下跑步既心得.

會長你好 ~ 同埋多謝 ching 支持逍遙跑 ~~
    不過由於小弟快要考 A-level , 所以我跑埋一月之後就會引退了 ~
    到時要睇下邊位 ching / ctse 願意接掌逍遙團 ~~
    不過請放心,逍遙團一定繼續長跑長有 / 友 ~~
    另外我估遲d得閒都會同大家食下早餐吹吹水既 ~~

哈哈 ~ 我地跑步的心得,就係要跑得逍遙 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

hoshanbei ctse 星期六來不來逍遙跑呀 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-22 01:08 發表

會長你好 ~ 同埋多謝 ching 支持逍遙跑 ~~
    不過由於小弟快要考 A-level , 所以我跑埋一月之後就會引退了 ~
    到時要睇下邊位 ching / ctse 願意接掌逍遙團 ~~
    不過請放心,逍遙團一定繼續長跑長有 / 友 ~~
    另 ...

我唔介意幫你手丫....直到你考完 AL....
    不過你都知我跑個大圈跑0左 3 次都認唔到路..又唔係 TKO 地膽...好難領軍...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-22 01:11 發表
    hoshanbei ctse 星期六來不來逍遙跑呀 ?

哈哈哈,小妹其實在將軍澳返工,剛好今個周六長周,所以今次可以join 埋各位ching ctse 啦

hehe 早餐團預埋我呀~~謝謝。

ps 小妹周二去跑了一轉,五十五分鐘...十四個圈...有請各位ching ctse 多多指教!