香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   20.35%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 12:39 發表

" />" />hj" />" /> 無論我中文差,英文更差!點可以再做落去??
但人仔好似貴左D,站時雪住我先啦!比吾起¥

恒久的
.地平線
和我的
.

永不改變

算la 算la..你始終係我地一分子..仲係有名有份果隻...我地又點會放棄你ar...不過你要乖乖地..上多d來..吹下水..無論對你語文能力..學識水平..同精靈程度都有幫助ka~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 12:50 發表

" />" />hj" />" /> 好囡仔……呢個名!
叫(小小)得吾得啊?哈

nono ar...華華..你e 個名..係有高人幫你改架..唔可以話變就變~而且...小小......小小...有咩好聽呢~~~總之你d fans 唔會叫係華華哥架la..係都叫係華華哥哥~~~要雙疊字~yeah~

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry~~我打完......自己都想嘔~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-11 12:25 發表

其實小弟都好後生,新歌,愛在深秋,風繼續吹等小弟都唱得幾咀﹗

wowow~KENKEN ching D 歌....好新ar~~~新到呢 ...........我驚一般時下無見識既青年都真係...未聽過ar~~所以ching...你都係做番高層la~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-11 13:02 發表
sorry~~我打完......自己都想嘔~~~~~" />" />hjghugh

你知就好!!咩華華哥哥……

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 13:06 發表

你知就好!!咩華華哥哥……" />" />

咁點先?!...我地一眾ssp 小隊..entertain 左你一個早上...你幾時歸隊先?!下星期 2 la...今日都得~不過今日只係小小隊游手好閒跑步日~你實有日得格...又話自己係sport lover 果隻! 總要sport 下架~right??

仲有無成員...今日想join ka????
暫時: bonbon, 龍龍, yungyung 同我~~(仲有nike + ar yungyung~~~)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-11 13:13 發表

咁點先?!...我地一眾ssp 小隊..entertain 左你一個早上...你幾時歸隊先?!下星期 2 la...今日都得~不過今日只係小小隊游手好閒跑步日~你實有日得格...又話自己係sport lover 果隻! 總要sport 下架~right??

仲有 ...

……星期2吧……要看看下星期2在哪裡工作(我放你系第一位,只要吾關工作事,其他我都推嗮佢)
今晚要去斧山到運動場跑 你一早又吾約我今日

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 13:20 發表

" />" />" />" /> ……星期2吧……要看看下星期2在哪裡工作(我放你系第一位,只要吾關工作事,其他我都推嗮佢)
今晚要去斧山到運動場跑" />" />" />" />hjkhbnmj 你一早又吾約我今日

咁你即係放我係第2位la~~~唉~心淡.......

仲有la...我地一早都講今日有gathering~你都睇到..你話ar幾早至數早ar~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-11 13:22 發表

咁你即係放我係第2位la~~~唉~心淡......." />" />" />" />" />" />

"  @@  今日一早約左人啦
                     "  我真系放你第一位的!
你吾信我
又捉我字仔!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-11 13:26 發表

" />" />" />" /> @@  今日一早約左人啦
                     " />" />" />" /> 我真系放你第一位的!
你吾信我" />" />hj" />" /> !

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat....我去hearing la..pm 唔洗找我~bye~ 好驚!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-11 13:28 發表

" />" />

^^“
落街買野喇~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

嘩!我相信呢度應該係長跑網最旺,而且又最有娛樂性的地方,所以d粉絲越來越多啦!   只係今朝已經5大版啦....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

來緊星期二都應該來到....依家妳不幸....昨晚跑時好似傷左隻腳 ,希望可以快d好番啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-11 13:38 發表
來緊星期二都應該來到....依家妳不幸....昨晚跑時好似傷左隻腳 ,希望可以快d好番啦...

batbat你隻腳而家無野啦嘛...?
thu running已add埋你同華華個名

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-11 13:38 發表

bat bat

甘吾小心ar,,......果然ching夠尊心wor, 成朝都見吾到出現.......yrty12yty

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-11 13:53 發表

batbat你隻腳而家無野啦嘛...?
wed running已add埋你同華華個名

唔係星期二咩

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-11 13:55 發表

bat bat

甘吾小心ar,,......果然ching夠尊心wor, 成朝都見吾到出現.......yrty12yty

,今日又放假,所以今朝冇黎吹水....