香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

晒草灣之跑完再烚 14/1 - 見第4頁 (post #80)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

好嘢 d_drifter 回到香港了
    今晚會來

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

唔該預埋我呀, 不過唔吃飯啦.  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-14 17:37 發表

ctse真係好勤力呀,琴晚跑完16K今晚又來過,好嘢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-14 17:37 發表

hoho~ 你連跑兩日 wow~
    你今日既"餐單" 係幾多 k 丫 ?

升級   100%

開心

晒草灣 : 藍田MTR D1出口左轉上斜到尾,網球場右手面再上

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-14 17:57 發表
    晒草灣 : 藍田MTR D1出口左轉上斜到尾,網球場右手面再上

收工...過去jog返轉然後用下個豪華更衣室先。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

wongc ctse今晚有沒有到場呀???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-14 17:04 發表
    好嘢 d_drifter 回到香港了
    今晚會來

見唔到ching tim, 可能他跑得太快, 我真係見唔到!!!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

哈哈,請恕小弟未報名亂入,造成不便請多多原諒.
    順帶多謝 皇上 Leefs兄 及 Mill 姐 等搞手 ,
    好高興有幸與各哂草及斧山 等兄家齊齊十十下 .

NC 姐祝你生日後,每歷比賽必以 PB ,呵呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

今天很高興去了海洋公園, 生日去海洋公園係免費架, 大家要記住喇.  之後去了晒草, 看了個約隱約現的日落, 6:30pm開始起跑, 跑了5km, 開始有跑友陸續到場, 由於自己早到, 邊跑邊等, 轉眼間都跑了2個小時, 真係跑番最近沒有跑的里數.

很高興今天有12位跑友之後一起去十下十下, 慶祝牛一, 有mill, 晒草會長, 皇上, cfchan, 堅, kan, 卓卓, 大圍, runrun, 叮叮噹, ee, cc  (希望沒有漏了任何一個名) 今年過了一個很特別的生日, 用跑步去慶祝生日, 唔通跑步真係已成為生活習慣!!!

各位斧晒的朋友, 還有很遠水路而來的cfchan ching, 大圍兄, runrun及叮叮噹, 為小妹慶祝生日. 斧晒應該定期攪生日會呀!!!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

託NC生日鴻福, 小妹才會首次踏足五星級晒草場, 正!
    跑道好厚好軟, 跑道500m一圈好好計數, 跑步徑沿路有花草樹木風景唔錯, 邊跑邊睇打捧球, 跑圈都唔悶. 加上一條k幾長的斜路落麗港城, 來回一轉已經好滿足, 好練斜路, 可惜遲來冇時間跑多轉.

豪華,大大,熱熱,更衣室, 有電子密碼鎖, 唔洗借鎖匙真係方便!

跑完十下十下, 幾開心!
    慶賀妳生日快樂, 慶賀堅榮升版主.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-15 09:19 發表

wongc ctse有黎吖~ 臨走佢都有打招呼話佢要返屋企交人~hgjD121" />" />hj

唔通係個位 話說跑緊斜路時, 有位ctse短頭髮白衫, 迎面遇見時與小妹打招呼, 我明明係不認識她的, 但她好像識我咁, 昨天下午我又無上網, 所以唔知道wongc ctse也會來, 心諗晒草灣的跑友真係很nice, 很熱情 原來係自己人!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

託 nc 姐既鴻福...小妹又可以十下十下... 同埋參觀同埋試跑晒草場... (0岩0岩先知原來我家望到晒草場...) ..塊地好軟.... 跑0左 5 個圈到..好舒服....如果要沖圈真係響度練就夠晒啦...
    同叮叮噹 ctse 傾傾下計先知原來佢以前都係藍田人... 未清拆前就住在小妹而家住緊果個位..好開心昨夜認識0左好幾位新朋友... 有機會繼續跑完再十 ~~

升級   100%

開心

多多支持
    去投票和提名
    https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=61

升級   0%

該用戶從未簽到

我之前都未去過晒草灣跑,今次同nc姐慶祝生日可以順道來見識下真係好開心。
    因為前一晚跑完16K對腳仲攰。所以冇同大家去跑斜路,只係自己係度跑咗20圈共10K。
    辛苦練習完最開心梗係又可以大吃大渴啦,一大班人一路食一路吹水,又影下相,又有蛋糕食真係好滿足呀,下次輪到邊個生日又搞搞佢啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-15 10:27 發表

唔通係個位 hgj059" />" />hj 話說跑緊斜路時, 有位ctse短頭髮白衫, 迎面遇見時與小妹打招呼, 我明明係不認識她的, 但她好像識我咁, 昨天下午我又無上網, 所以唔知道wongc ctse也會來, 心諗晒草灣的跑友真係很nice,  ...

我諗應該係啦...wongc ctse琴晚係著白色長袖衫,佢都係住附近架~