香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

各位隊員:
好耐無在ssp跑街啦..
如果下個星期三(21/1),晚上照舊由ssp跑去tst.....
有無人會join呀...?

vv:你隻腳跑街得唔得?

升級   13.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-1-15 13:24 發表
Slowrunner ching,

你好嗎? 多謝你到訪SSP版呀, 好高興星期二果晚認識你, 仲一同食飯tim, 請多多指教, 幾時過黎SSP指教吓, 唔係買廣告, SSP真係好多豐富內容ga, 唔係買廣告就假la. hehe." />" />" />" />

...

Tarry ctse, 我也好高興認識你和bonbon ctse, 有啱機會一定來ssp領教.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-15 14:03 發表
各位隊員:
好耐無在ssp跑街啦..
如果下個星期三(21/1),晚上照舊由ssp跑去tst.....
有無人會join呀...?

vv:你隻腳跑街得唔得?

我ok ar....20/1 約左wendy 上去check 下law...應該好反ka la...
你開post la...
ar~ plan 下今次路線ar..反正有時間~~~除左去 tst 之外..我都未去過其他地方....but 去番舊路都無問題既~~~
即係..1月份..21, 28 都有活動la wor~~~
下星期好似回暖la..仲好潮濕tim~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-15 14:10 發表

我ok ar....20/1 約左wendy 上去check 下law...應該好反ka la...
你開post la...
ar~ plan 下今次路線ar..反正有時間~~~除左去 tst 之外..我都未去過其他地方....but 去番舊路都無問題既~~~
即係..1月份..21, ...

不如考慮下再跑 嘉頓<--->大圍,聽堅堅講皇上都興趣跑呢條線。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-15 14:16 發表

不如考慮下再跑 嘉頓大圍,聽堅堅講皇上都興趣跑呢條線。

好呀.......ssp 至大圍lee條路都好...
仲有無其他隊員有建議呀...?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-15 14:23 發表

好呀.......ssp 至大圍lee條路都好...
仲有無其他隊員有建議呀...?

荃灣個邊又點呀?係唔係有條路去荃灣架?多唔多要過馬咯?

升級   0%

該用戶從未簽到

我想問下呢...比起上次萬宜條路, 上大圍條路係唔係再要斜d ar????

仲有個choice ar..catcat 上次同tartar bonbon 迷途果條路ar~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-15 14:27 發表
我想問下呢...比起上次萬宜條路, 上大圍條路係唔係再要斜d ar????

仲有個choice ar..catcat 上次同tartar bonbon 迷途果條路ar~~

我覺得萬宜難d,去大圍條路只有一個山坡,又冇甘斜,而且短d...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-15 14:27 發表

迷路個次仲有tartar呀....
個次係由joejoe帶隊,由ssp跑去荃灣如心廣場,我地3條友自己直上跑埋去深井青龍頭甘濟.....
個條路我唔識跑呀.....圍圍你認唔認得...?

升級   100%

該用戶從未簽到

更新:SSP街坊小隊最新活動日期:

21/1跑步
好耐無在SSP跑,大家快D報名啦~~

時間: 8pm,請提早到自行熱身
地點: SSP泳池門口等
路線: 待定,可能跑去大圍/TST/荃灣等,大家有咩建議?
距離: 10k左右
~~跑完宵夜~~

出席者:
1. catcat
2. vv

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言啦!!

~~SSP街坊小隊簡介~~
1. 小隊自2008年10月份第一次開跑以來,承蒙各區funs踴躍支持及鼓勵,令本小隊每次的跑步均活動充滿著喜樂與歡笑
2. 我們希望各隊員除了自行跑步練習外,亦能抽空參與每星期的集體跑步,互相觀摩及鼓勵
3. 由於是平日晚上放工後練習,因此每次的跑步里數只會是大約10K左右,全部都是跑街路(因小妹覺得跑運動場很悶)
4. 跑步路線每次都會不同,小隊會在出發前集齊人後再修改路線,照顧不同隊員的意見,所以,SSP街坊小隊是no planning is our planning,我們會遷就各人能力,不會扔棄任何一個隊員
5. 我們認為運動大前堤應該是"友誼第一,比賽第二",跑步要跑得健康,同時跑得有樂趣亦是極之重要的,因此,每星期的聯跑活動後我們亦會宵夜聯誼,大家暢所欲言一番
6. 凡參與本小隊跑步者,均可獲賜給疊名一個,機會難得!!

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

Cat Cat, 下星期三我報名呀
有啲想試下跑入大圍去探下圍圍屋企

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-15 15:29 發表
Cat Cat, 下星期三我報名呀
有啲想試下跑入大圍去探下圍圍屋企

好啦......

升級   100%

該用戶從未簽到