香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

1.23網友約跑 - 年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 redred 於 2009-1-25 04:06 發表
    唔係呀, 平兄,d相都好靚呀∼
    e..叮噹ctse係咪剪左新髮型呀 ?
    佢短髮look 都好好睇喎,感覺好清爽~岩曬ctse 爽朗性格

另..ken兄差d認唔到~...佢無著網衫..少有少有
    嘩..wong sir..7兄..anson..iris ...

係呀! 上星期剪真髮型, 貪短短地 方便洗頭,
    頭髮一向都快長, 跑步後長得快得恐怖.
    個個都晤Redred去左邊, 答到口乾 .
    過左渣打, 等妳Term-break, 約多次荃西>屯, 已經好多人話要再跑.
    交出時間表.

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-25 14:27 發表

係呀! 上星期剪真髮型, 貪短短地方便洗頭,
    頭髮一向都快長, 跑步後長得快得恐怖.
    個個都晤Redred去左邊, 答到口乾
    過左渣打, 等妳Term-break, 約多次荃西>屯 ...

呢段路的風景真的不錯呢!!!
    謝謝是次搞手^^叮叮噹了~
    但對於在下,長了點點!
    可是下次也希望再參加哦!

升級   0%

難過

原帖由 小華是也! 於 2009-1-25 16:13 發表
    呢段路的風景真的不錯呢!!!
    謝謝是次搞手^^叮叮噹了~
    但對於在下,長了點點!
    可是下次也希望再參加哦!

小華跑咁快咁輕鬆, 點會長呀
    你重有氣有力跑番轉頭照應第三四集團.

升級   6.6%

該用戶從未簽到

見到你地跑得咁開心,我都好開心,因為可以識到一班志同道合嘅朋友係幸福,下次夾到時間,我都會參加,感受當中嘅喜悅。
    提早同長跑網嘅ching & ctse拜個早年,祝願各位事事順心,身體健康,長跑長有

升級   0%

難過

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-1-25 18:33 發表
    見到你地跑得咁開心,我都好開心,因為可以識到一班志同道合嘅朋友係幸福,下次夾到時間,我都會參加,感受當中嘅喜悅。
    提早同長跑網嘅ching & ctse拜個早年,祝願各位事事順心,身體健康,長跑 ...

係好 .
    下次唔好錯過, 一齊跑好好玩架!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

sorry ar. .  .I can not get internet acess in the past few days. . . went to china with grandma. . .

so so so sorry~~

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 d_drifter 於 2009-1-26 08:26 發表
    sorry ar. .  .I can not get internet acess in the past few days. . . went to china with grandma. . .

師兄下次一齊玩過啦

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-1-25 18:33 發表
    提早同長跑網嘅ching & ctse拜個早年,祝願各位事事順心,身體健康,長跑 ...

x2   一直以來都覺得跑步係好個人嘅運動, 想唔到有一班朋友同你一齊跑, 真係幾開心嫁。
    而且有好多師兄師姊 用心用力 出錢出力出時間  好難得!   雖然小弟唔係跑得好好, 但係
    有機會的話都要參於一下, 認識一下各位。新嘅一年祝各位身體健康。

升級   0%

難過

原帖由 d_drifter 於 2009-1-26 08:26 發表

兩次約跑都冇緣見師兄, 幾時走呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

初四開工先可以上網....多謝叮叮噹及其他有份搞這次長跑的ching/ctse...
    個晚跑得好暢快~~
    小華就勁啦....中段又飲又食....真係服左你...

升級   35.4%

該用戶從未簽到

叮噹ctse..我最快都要渣打打後先有時間

渣打後有一個月左右時間唔駛返學
    到時睇大家方便再作決定吧~