香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-17 14:43 發表

法法團友~~~你要先教左batbat 同豹豹 2位總監 反....睇下佢地覺得好唔好反先wor~~如果唔係..佢地會reject 你個申請ka wor~hgjD092" />" />hj

vv.
放心一定好玩!
玩一次要成個鐘架!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-17 14:28 發表

我之前都係睇呢個網~~本來好擔心呢個位~~不過你地係到我就唔洗驚!!!!!

到時見到個岸太削我就唔爬啦, 離開少少shortcut游過去咪得咯, 橫掂都預咗要游嘅, 有乜所謂~~

啱嘞迪迪, 你睇埋呢個網丹桂坑條link咪可以有多D準備咯~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-17 14:43 發表

法法團友~~~你要先教左batbat 同豹豹 2位總監 反....睇下佢地覺得好唔好反先wor~~如果唔係..佢地會reject 你個申請ka wor~hgjD092" />" />hj

VV . 果日分組比賽. 詳程我E-MAIL 比你.....KAKAKA

升級   0%

該用戶從未簽到

活活...下分組ar..我驚我累街坊wor~~~~
法法...個game 洗唔洗用腦ka? 會唔會要教好耐ka? 得你一個識反..會唔會你贏晒ka?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-17 14:59 發表
活活...下分組ar..我驚我累街坊wor~~~~hgjD115" />" />hj
法法...個game 洗唔洗用腦ka? 會唔會要教好耐ka? 得你一個識反..會唔會你贏晒ka?!

ooo~~~ 吾會ga... 甘先好玩嗎 . kaka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-17 14:59 發表
活活...下分組ar..我驚我累街坊wor~~~~hgjD115" />" />" />" />hj

vv.
係一個要用腦玩既game
我唔一定會贏架.

升級   83%

該用戶從未簽到

有乜野可以幫手準備呢................

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 快活人 於 2009-2-17 14:17 發表

迪迪明晚來不來 ?
    明晚我會HEA 跑 ...." />" />

活活

HEA 跑來梅子啦
    夜探梅子林第2回 -- 含梅疾走,梅頂論劍!!
    明晚好熱鬧呀

Kin in Running

升級   83%

該用戶從未簽到

活活...下分組ar..我驚我累街坊wor~~~~hgjD115" />" />hj

果日試玩果個好易玩~~再易d~可以玩拍"7"
    或者玩mo羅麗沙的微笑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-17 15:08 發表

果日試玩果個好易玩~~再易d~可以玩拍"7"
    或者玩mo羅麗沙的微笑

我打拍子果時打到個大睥紅曬呀......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-17 15:08 發表

活活

HEA 跑來梅子啦
    夜探梅子林第2回 -- 含梅疾走,梅頂論劍!!
    明晚好熱鬧呀

Kin in Running

我路過者 . 梅頂論劍. 我未到斑.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-17 15:02 發表

vv.
    係一個要用腦玩既gamehgjD141" />" />hj
    我唔一定會贏架.hgjD115" />" />hj

WOW...."用腦玩既game"~~~好驚下wor.....仲係新game~~~
    迪迪....上次你地反果個好似好dd wor..唔係用太多腦~~~um~~我覺得迪迪要加入活動部智囊團..你講d遊戲...我聽都未聽過~好勁

升級   100%

該用戶從未簽到

to 活活:
    你地星期四跑邊...?幾點開始?出個detail我幫手放在p.1宣傳...

to vv:
    醬油團如有有行程,可打出黎,我又會放在p.1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-17 16:01 發表
    to 活活:
    你地星期四跑邊...?幾點開始?出個detail我幫手放在p.1宣傳...

to vv:
    醬油團如有有行程,可打出黎,我又會放在p.1

catcat
    會在SSP 運動場跑..至於練咩要問BATBAT教練通
    時間: 7:00  ( 有無人知當日有無人租左運動場)

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-17 15:30 發表

我打拍子果時打到個大睥紅曬呀......" />" />

你果然玩得投入!!!good!!! 投入d先好玩嘛~~~

vv, 其實d遊戲同其他人玩果d差唔多, 可能係果名唔同咋~~

升級   0%

該用戶從未簽到

VV PM 你EMAIL 比我呀 .SEND D 資料比你呀.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-17 16:08 發表

你果然玩得投入!!!good!!! 投入d先好玩嘛~~~

vv, 其實d遊戲同其他人玩果d差唔多, 可能係果名唔同咋~~

.你快D 諗多幾個GAME ..... 都時如可錄影埋一定勁好笑 .......

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-17 16:05 發表

catcat
    會在SSP 運動場跑..至於練咩要問BATBAT教練通
    時間: 7:00  ( 有無人知當日有無人租左運動場)

有田徑訓練去到7:30
    http://www.lcsd.gov.hk/b5/doc/ls_sportground_wts_0209.pdf

我地可以7:00換衫, 同埋跑外圍當係熱身圈啊~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

我諗緊.......到時玩games時...
    圍圍+bonbon係度................""呀..~~~我~~~你.....點呀...?!! e.....arrrr......~~~~~

大家明唔明呀????
    一定笑到反肚~~~