香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

2.20網友約跑 - 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

關閉 [複製鏈接]

升級   44.2%

該用戶從未簽到

過獎啦 ! RAM , lazyrunner ching ..

跑到屯門站... 小妹見只有幾k, 又係平日練開路段  ~ 特別high 所以加晒油 !

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 晴朗 於 2009-2-21 00:36 發表

星期二啦, 我會同對仔女同教會d弟兄姊妹一齊跑, 唔該妳先。

下星期二會夜少少返屯門, 十時可以嗎?

check pm.

升級   0%

開心

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-2-21 17:35 發表

過獎啦 ! RAM , lazyrunner ching ..

跑到屯門站... 小妹見只有幾k, 又係平日練開路段  ~ 特別high 所以加晒油 !

需然我都係跑開呢到, 但尾個段都講無駛油luuuuuu

升級   0%

開心

原帖由 Anthony 於 2009-2-21 17:06 發表

法蘭師兄你成晚吹水,就住嚟跑,我先至勉強跟到炸,仲話我輕鬆。

我的大人唔係好勁,係我好渣!同場比賽咁多次都未赢過佢。 一殼

但最緊要就係兩人都有共同興趣, o甘都不知幾開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lazyrunner 於 2009-2-21 18:16 發表

但最緊要就係兩人都有共同興趣, o甘都不知幾開心

Lazyrunner師兄,

琴晚同你傾得開心呀!
    下次再跑過啦!
    不過下次會講少0的野,專心跑!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-21 18:27 發表

Lazyrunner師兄,

琴晚同你傾得開心呀!
    下次再跑過啦!" />" />
    不過下次會講少0的野,專心跑!" />" />

法蘭兄,你唔講野我驚你跑唔起播..哈~哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cbts 於 2009-2-21 14:04 發表
    好高興第一次參與約跑, 不過真係要向各位道個歉先, 因為小弟實在係太慢了, 要各位 ching/ctse 久等!!

在此一定要多謝其中幾位 ching/ctse,

首先有明ching, 頭段忍受我既慢速, 要因為我而慢跑, 跟住就係平兄, & ...

BILLY兄,少跑咁長距離,今次都可以完成得到,意志力都很強.下次多d來參加啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-2-21 16:29 發表

叮叮噹師姐,小弟住元朗,在天水圍工作,間中都會到南生圍和尖鼻咀踩單車,應該認得條路,可以幫手殿後,更何況我呢的慢腳最適合擔此重任。希望師姐比個機會小弟,為人民服務。

Anthony師兄,唔乖晒,而家前後都搵到人,中間一早已有好多人..嘻嘻...可以成事!
    等KEN兄個邊有消息到,就可以開始搞了.

升級   0%

該用戶從未簽到

終於有時間睇下長跑網喇!昨晚真係玩得好開心,認識了好幾位ching,多謝晒主辦單位各人、hoioi專車服務、攝影各單位人事。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cbts 於 2009-2-21 14:04 發表
    好高興第一次參與約跑, 不過真係要向各位道個歉先, 因為小弟實在係太慢了, 要各位 ching/ctse 久等!!

在此一定要多謝其中幾位 ching/ctse,

首先有明ching, 頭段忍受我既慢速, 要因為我而慢跑, 跟住就係平兄, & ...

Billy兄,我第一次長課都係奉獻比荃屯,有了今次經驗,下次一定跑得更爽......加油呀!下次跑時你應該唔駛找人陪嫁喇!
    不過你真係要好好處理下鼻仔個問題,真係好影響你的表現。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

昨晚跑得很開心,有機會與咁多位師兄師姐見面和跑步,沿途與花子阿Dee和快腳Tommy吹水,之後同大家大魚大肉和合照,搭車前與Kenneth兄同行吹水,然而及後才發覺263巴士尾班車已開出,相信荃灣西的43X也應過了尾班車,唯有搭西鐵回九龍,卻在美孚地鐵站巧遇浪子T跑手,於是與他同行吹水。經他指點迷津,得知要點如下:
    1. 血型可以造就跑馬拉松的時間(在此不敢班門弄斧,有興趣可直接問T前輩。)
    2. 食一碗飯可以跑13-14K
    3. 小弟的下身肌肉唔夠

此外,有賴他的分析,我才明白到我應該趕唔切東鐵尾班車返沙田,及後在九龍塘站的告示也証明他的話是對的,與他分手後唯有逕自搭的士回家。

pwong 兄: 不必客氣,相信我們日後會有機會見面的
    Hoi Hoi 兄:實在感謝你幫我們車行李
    平兄隊長:今次約跑活動實在搞得很成功,也感謝你和幾位師兄為我們影底咁多幅靚相

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelyw 於 2009-2-21 23:23 發表
    昨晚跑得很開心,有機會與咁多位師兄師姐見面和跑步,沿途與花子阿Dee和快腳Tommy吹水,之後同大家大魚大肉和合照,搭車前與Kenneth兄同行吹水,然而及後才發覺263巴士尾班車已開出,相信荃灣西的43X也應過了尾班車, ...

Michaelyw兄,不用客氣!3月21日我們還有一次約跑,你回澳洲沒有?

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 472# 的帖子

可惜那時我已返去了,現在唯有在約跑區盡量找合適的約跑參與。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 michaelyw 於 2009-2-21 23:34 發表
    可惜那時我已返去了,現在唯有在約跑區盡量找合適的約跑參與。

唯有等出年啦...
    來呢度睇下,所有約跑一目了然.
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3978&extra=page%3D1

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 474# 的帖子

多謝師兄提供,真的很清楚

升級   6.6%

該用戶從未簽到

果晚跑得好開心,係我第一次跑咁長,比想像中好。
    多謝平兄同細明哥傍住我,比左好大信心同安全感我;
    多謝正副隊長同叮叮噹嘅的統籌,帶比我地一個愉快嘅長課;
    多謝hoi hoi ching為我地車行李,等我地可以輕鬆上路;
    多謝晴朗ching、hoi hoi ching同平兄沿途幫我地影相;
    最重要多謝各位ching & ctse踴躍參加,令長課變得好圓滿;
    可以一晚認識咁多ching & ctse,好開心呀!

升級   6.6%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-21 01:12 發表

長毛個頭好型啊!
    今晚見到你三次, 多謝幫我地班初哥叫加油!

我諗我都見到長毛ching,因為我嚮佢後面跑,佢嘅標記好有型呀!
    但佢漏左我!無同我打氣呀!其實我得個樣咋!我都跑到無咩力,死撐!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-2-22 05:50 發表

我諗我都見到長毛ching,因為我嚮佢後面跑,佢嘅標記好有型呀!
    但佢漏左我!無同我打氣呀!其實我得個樣咋!我都跑到無咩力,死撐!

Nancy,又有得玩啦,叫埋IRIS一齊來參加啦!

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=3978&goto=lastpost#lastpost

升級   6.6%

該用戶從未簽到

平兄,iris應該會做攝記,我應該唔去......
    我3.15跟梁兄行山,我要抖吓!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-2-22 15:50 發表
    平兄,iris應該會做攝記,我應該唔去......
    我3.15跟梁兄行山,我要抖吓!

3.15 我都可能去...但未報名.