香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

今日再玩邪神傳授既霸腿5式 + (150/50 X 10) X 2
大家都好認真,我自己就覺得做得好過上星期五,可能有心理準備啦。
好辛苦.....但係好享受。

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-11 23:48 發表
今日再玩邪神傳授既霸腿5式 + (150/50 X 10) X 2
大家都好認真,我自己就覺得做得好過上星期五,可能有心理準備啦。
好辛苦.....但係好享受。hgj091" />" />hj

見你都好努力, 大家都要加油呀

升級   20.35%

該用戶從未簽到

我回來啦!
要去睡了……ZzZzZzZzZ
今天見到隊長很開心哦^^

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 小華是也! 於 12-3-2009 00:38 發表
    " />" /> 我回來啦!
    要去睡了……ZzZzZzZzZ
    今天見到隊長很開心哦^^
    小華師兄咁夜至返到屋企呀,真係辛苦 law!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

食飯報告

昨晚食飯$729
    **友情價$700
    收19 x $35 = $665
    **實收 $669
    **承上結欠$16

886 4763 : -$47

要開新POST啦

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-12 00:11 發表

見你都好努力, 大家都要加油呀

係呀...因為諗住復出跑26/4沙田越野道路混合賽,係時候要開始操練啦。
    咁組隊果度....你同華華再諗諗啦。

升級   13.68%

該用戶從未簽到

尋晚 set training 真係好甘

快150慢50 跑完3個圈已經完全冇晒力...
    練完踼腳, 再150/50 *5圈...攰到謝晒

今朝起身返工, feel 到 膝頭有少少攰/痛..
    呢幾日要好好休息先

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 sportfighter 於 2009-3-12 10:48 發表
    尋晚 set training 真係好甘

快150慢50 跑完3個圈已經完全冇晒力...
    練完踼腳, 再150/50 *5圈...攰到謝晒

今朝起身返工, feel 到 膝頭有少少攰/痛..
    呢幾日要好好休息先

奮奮
    跑步很開心練跑就......

年輕人不好只想開心
    不想練基本功就不好想跑得快

奮奮呀奮奮

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

~catcat 隊長~~~~失左蹤..會唔會係禽晚個特訓...搞到佢E+要在家特"目訓" 呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-12 13:00 發表
    " />" />fgj ~catcat 隊長~~~~失左蹤..會唔會係禽晚個特訓...搞到佢E+要在家特"

係喎, 你講開我先覺, 今日唔見咗catcat~~~
    btw, 昨晚training完你有冇異樣呀?
    我今日又再頭重重+wingwing哋+係咁咳~~~咳到肚痛添呀

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-12 13:04 發表

菲菲. 你無樹MA...去睇下DR. LA....咁都唔係辦法KA WOR..我地SAT 仲要去反KA..你唔可以病KA~
    .我又無MUD 事WOR.... KINKIN 又話D 動作勁收腩既...都無反應既~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-12 13:08 發表
    [quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-12 13:04 發表

登錄/註冊後可看大圖

菲菲. 你無樹MA...去睇下DR. LA....咁都唔係辦法KA WOR..我地SAT 仲要去反KA..你唔可以病KA~
    .我又無MU ...

我都諗緊星期六點算.....不過我都一定會照去既~~~
    上次活活講過乳酸會24小時後先出, 可能你聽日就會feel到 (又或者你未出盡力做啲動作呢!!!)
    我今日只係覺得patpat有啲攰咁~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

下... 24HRS....O....NO......咁SATURDAY 我唔用腳..齋用手LAW>..HOHOHO

SAT 得 14度咋..死LU~我咁怕凍...可能出到海仲凍...點好AR??????著多2件救生衣得唔得AR???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-12 13:19 發表
    下... 24HRS....O....NO......咁SATURDAY 我唔用腳..齋用手LAW>..HOHOHO

SAT 得 14度咋..死LU~我咁怕凍...可能出到海仲凍...點好AR??????著多2件救生衣得唔得AR???

VV 你括出去啦, 落咗水濕咗身的話著几多衫都係咁凍啦, 為有帶定件風褸擋下風啦~~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

尋晚既既特訓真系幾甘.但非常好玩.
    第時再有呢D咁筍既活動.團長記得留返個肶我喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-3-12 13:28 發表
    尋晚既既特訓真系幾甘.但非常好玩.hgj091" />" />hj
    第時再有呢D咁筍既活動.團長記得留返個肶我喎hgjD124" />" />hj

ctse昨日最後玩遊戲個400m好强呀~~~
    下次我狀態好啲一定要同你玩返個先得

升級   0%

該用戶從未簽到

O ~咁人地怕凍MA
    唔係WOR..活活話..係上水時穿風褸KA WOR...落水時著嗎??
    如果真係太凍...我可唔可以申請回家避寒AR?!

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 零下十度 於 2009-3-12 13:28 發表
    尋晚既既特訓真系幾甘.但非常好玩.hgj091" />" />" />" />hj
    第時再有呢D咁筍既活動.團長記得留返個

ctse 最後仲有力沖果400.....勁AR~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-12 13:31 發表
    O ~咁人地怕凍MA
    唔係WOR..活活話..係上水時穿風褸KA WOR...落水時著嗎??
    如果真係太凍...我可唔可以申請回家避寒AR?!

我話帶風褸都係諗住上水可以即刻著咋.......
    想回家避寒, 咪使指意呀

升級   20.75%

該用戶從未簽到

昨日特訓好利害,尤其是練完霸腿五式再衝時,感覺到自已有用大腿力...

但今朝起身,成身軟晒,patpat 真係有d酸,飄返公司時都嚇親老細和同事