香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

8.3.2009 HKMP 沙田10K河畔賽 (全輯)

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄..謝謝..
看回集體相...瘋兄是不是截橙色帽個位呀...
4/5 元朗個場...有冇興趣入去影呀...我可備多支鏡你用..
多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

Parco大大原來都係攝影高手,真係影得好靚~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

原帖由 慢子 Wilson 於 2009/3/9 06:12 PM 發表

唔該晒各位義工攝影師。

x2 thanks...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-10 23:06 發表

Terry兄..
    VR off..都幾個原因..
    快門1/100以上..都不會開VR..而除非唔記得off或錯手開..否則一般極少用VR..小弟過去99%既相是off..係美津個次錯手開左唔知..
    慳電好多...

另外假如有腳架..off係sharp過on ...

CHING眼利,5D甩反光鏡的問題確係好困擾.最驚去旅行時甩.所以去旅行時會帶多一部菲林機backup.
    好彩上年借部5d俾friend時甩左,之後上雞能免費整好.而家安心晒
    我都唔明點解e個問題三年後雞能先主動處理,真係早買早難受..

另外你會唔會去跑/影2009.3.29 - 第三屆吐露港10公里賽  ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-11 13:26 發表

CHING眼利,5D甩反光鏡的問題確係好困擾.最驚去旅行時甩.所以去旅行時會帶多一部菲林機backup.
    好彩上年借部5d俾friend時甩左,之後上雞能免費整好.而家安心晒
    我都唔明點解e個問題三年後雞能先主動處理,真係早買 ...

329...我都好想去跑或影...
    但當天..小弟個姪女結婚...
    無法參與啦...

預祝Terry兄...PB成功啦..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-11 13:50 發表

" />" />parco爸, 好呀, 個日應該跑唔到因為隻腳仲未跑得長課, 就來跟你學野!
    小弟3.8當日正是帶橙色帽者.

好呀...4/5約定你..看個地圖....跑道中間有條河/明渠..不是掉頭跑..
    而集合點同開跑點又好似好遠..(未去過)..反正有點難度..多個一起影好D..
    你用70-200 2.8
    我用300/4..
    就咁決定啦...
    何處等....到時再聯絡啦..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   85.33%

該用戶從未簽到

感謝c hing