香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

邪神霸腿傳功大會<3>

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝邪神安排訓練,仲有米拿兄做咪助教,今日學到既野對第時自己練習都好有幫助。
暫時未有咩反應,聽日會照去跑南生圍,不過應該會慢跑,希望星期日仲可以去行到山啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   54.2%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 263# 的帖子

細張? 無理由, 我見到唔細喎! 你試下click下d相。

升級   54.2%

該用戶從未簽到

我以家看到AIEX師兄,唔該曬

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟鼻飲可樂竟然俾人影到...

升級   3%

該用戶從未簽到

報告邪神ching, 操完後未有太大反應,只是patpat下面的肌肉有少少拉,
大腿有點疲勞,不過都仲可以跑

再次多謝ching的教導,令我獲益良多

升級   0%

該用戶從未簽到

報告邪神兄:
由於上個星期六跑步唔專心撞親咗肋骨,以為好少事,點知成個禮拜都跑唔到,
所以尋晚成晚渣流灘,
今日咩症狀都冇

最後再次多謝ching無私ge分享

升級   78%

該用戶從未簽到

報告邪神兄, 操完後未有太大反應,只是肌肉有少少緊,
大腿有點疲勞,再次多謝ching的教導,令我獲益良多

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

報告邪神兄:
    今朝除咗pat pat有點冤痛外,暫時一切正常。

多謝邪神兄同米拿兄無私分享,辛苦晒兩位。

升級   70.53%

該用戶從未簽到

呢個世界有o的好可憐既人要星期六返工, 根本冇時間去慢jog, 明天乳酸發作, 肯定勁痛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-21 00:59 發表

老人家英文唔係好得.....

不如你改名叫< 肥哥哥 >,好聽又易記........

重點係我最記得你呀.......

竟然係咁....

今天身體狀況報告,酸軟感無上兩個星期咁強,同尋晚一樣,都係條腰少少尺,大腿暫時都無乜異樣。

都要重申多謝邪神兄同米拿兄昨晚既教導。

升級   48.67%

該用戶從未簽到

再次感謝邪神兄及米拿兄抽空傳功

相比上星期地獄式訓練, 昨晚練習量減少了, 休息時間亦較長, 亦可能因為身體肌肉強化了, 逐漸適應各種動作, 所以肌肉並無酸痛, 感覺良好!

不過恐怕邪神兄看過各位匯報後, 下星期之"邪神終極傳功大會"相信會令大家生不如死, 或者係比死更難受!!!

升級   41.4%

該用戶從未簽到

經過上次痛完成個星期,今次感覺輕鬆?dd(只係dd咋!)。睇下今日jog完南生圍死唔死得先!

好可惜昨晚?唔到食飯。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-21 02:04 發表
    今晚食飯嘅相

好熱鬧呀....下星期一定要join埋大家一齊食飯beer beer佢~

升級   85.79%

該用戶從未簽到

報告邪神ching:
    對上個星期係傷兵,所以噚晚嘅操,算係第一次跟.
    噚晚走時大脾己開始'yuen',搭車寧愿坐下層
    今日pat pat位及大脾內側位置酸感慢慢增持.....
    上樓梯,坐低時都好有感覺
    今朝有慢jog.....(驚等到聽日太遲)
    再次感謝邪神及米拿兄嘅指導同晚飯時嘅分享

升級   85.79%

該用戶從未簽到

回復 262# 的帖子

Alex ching, 唔該晒!!

升級   0%

該用戶從未簽到

尋晚終於可以同大家一齊食飯, 仲得到邪神同米拿兄傳授唔少練習心得, 多謝!

報告:3次傳功大會之後, 身體終於稍為適應, 冇咁多痛苦徵狀.
    今日嘗試邪神所教: 輕鬆跑4k+神腿3式+輕鬆跑4k+神腿3式,
    感覺很好, 並冇好辛苦嘅感覺, 加上平時自己跑都係跑得嗰5~6k,
    今次夾埋都跑咗8k, 所以好有滿足感!!
    希望今年內真係可以有大d嘅進步!

再次感激邪神&米拿ching! & 唔該晒Alex兄嘅靚相!  

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝邪神兄同米拿兄昨晚既教導
    報告今天身體狀況,酸軟感無上兩個星期咁強,淨係條腰少少酸,其他都無乜異樣。

升級   0%

該用戶從未簽到

邪神,
    再一次多謝你的分享及米拿兄的指導!
    小弟身體沒有上星期的特別反應!
    不過大腿及小腿有點兒累!