香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

4月30網友約跑 - 一夜友情續集 (已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 8/4/2009 09:17 發表

小弟放下同閣下的恩仇,讓閣下能在長跑網上唱所欲言,閣下甚至攻擊長跑網各版主,同我們結仇,小弟都默默地容忍,承受﹗今日閣下更狼到要收我們稿費﹗好,從今日開始,閣下一元一個 POST ﹗字數多過50字起,逐個 ...

wow,我哋有穩定收入啦!我哋快啲去佢個blog放火先得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-8 09:12 發表

會﹗平兄,來緊閣下會是我們的尊貴會員 ,閣下的會費當然會較與眾不同來突顯閣下的尊貴身份﹗  

尊貴會員有冇特別福利?係又唔拘架..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-8 09:17 發表

小弟放下同閣下的恩仇,讓閣下能在長跑網上唱所欲言,閣下甚至攻擊長跑網各版主,同我們結仇,小弟都默默地容忍,承受﹗今日閣下更狼到要收我們稿費﹗好,從今日開始,閣下一元一個 POST ﹗字數多過50字起,逐個 ...

咁樣小弟將成為長跑網第一位因為多帖而要申請破產既會員啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-4-8 19:58 發表

wow,我哋有穩定收入啦!我哋快啲去佢個blog放火先得

Alfred兄,閣下遲左啦,今日小弟個blog戰況激烈,屍橫遍野..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 8/4/2009 20:32 發表

咁樣小弟將成為長跑網第一位因為多帖而要申請破產既會員啦....

嘻,我哋所有網友每人每日請你食一餐,2千幾餐有幾年食,當然仇家唔知俾咩你食。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 8/4/2009 20:36 發表

Alfred兄,閣下遲左啦,今日小弟個blog戰況激烈,屍橫遍野..

係囉!返工無上到嚟,想加入戰幔都唔得!上到嚟已經要執屍啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-4-8 21:34 發表

嘻,我哋所有網友每人每日請你食一餐,2千幾餐有幾年食,當然仇家唔知俾咩你食。

仇家就肯定冇好野食既啦,擺得入口既都殺,但求唔餓死,唔中毒死已經執到了..

升級   0.05%

開心
  • 簽到天數: 4 天

小弟遲到, 唔知仲有無位. 有位就預我一份.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   5.05%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-9 09:02 發表

1. ram 跑+食
    2. Lazyrunner
    3. Esther
    4. 小華是也!
    5. TerrySze 跑+食
    6. boloup 跑+食
    7. schnix
    8. kenneth blog 友-偉兄 跑+食
    9. wongc (未知食唔食)
    10. Jrun2009 跑+食
    11.零下十度 (多數唔食 ...
    師父,勞煩你請幫勝哥加入跑十食

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Kennychoi 於 2009-4-11 15:40 發表
    師父,勞煩你請幫勝哥加入跑十食

1. ram 跑+食
    3. Esther
    4. 小華是也!
    7. schnix
    11.零下十度 (多數唔食)
    12.新軍人生活
    13. 車亞文 跑+食 (車亞文因考試, 戶口臨時被鎖, 不過佢在駱虎網異度空間向瘋瘋報夢參加 )
    14. 超人阿四 跑+食
    15.wadee 跑+食
    16. cc(TBC)
    17. charson
    18. WAY_LEUNG (未知食唔食)
    19. kenleung 跑+食
    20. KennyChoi 跑+食
    21. kenleung 朋友- 大佬剛 跑+食
    22. musihclo 跑+ 唔食
    23. Joe 跑+ 食
    24. 蕉仔 跑 ,不吃
    25. scchu
    26. 勝哥  跑+ 食

升級   5.05%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-12 13:05 發表

1. ram 跑+食
    3. Esther
    4. 小華是也!
    7. schnix
    11.零下十度 (多數唔食 ...
    唔該晒

升級   0%

該用戶從未簽到

請問仲有冇位呀...... 長跑網咁大件盛事, 在下咁遲先知, 吾好意思, 有位就預埋我啦, 吾該晒~!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

ken兄...
    查實而家共幾多人...當晚行李會點安排...小弟未參與過..又怕會走失...但又好期待...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0.05%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 kenneth 於 13/4/2009 15:24 發表

其實現時是 49 + 27 人,當晚暫有一部行李車,而部份屯門友的行李,可能會預早找 ching 放鄧記。到時如走失,想方法去鄧記,應該唔難的。

地圖及相片在製作中, 請等一下. 希望有所幫助.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 scchu 於 2009-4-13 16:03 發表

地圖及相片在製作中, 請等一下. 希望有所幫助.

scchu兄...
    感激..感激...
    小弟跑得慢...會追唔到大軍..要做足準備...

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 kenneth 於 2009-4-13 15:24 發表

其實現時是 49 + 27 人,當晚暫有一部行李車,而部份屯門友的行李,可能會預早找 ching 放鄧記。到時如走失,想方法去鄧記,應該唔難的。

Kenneth ching,  我係第一次跨區跑, 唔熟路, 怕走失, 到時可否給我聯絡電話, 方便求救(取回行李)