香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

4月30網友約跑 - 一夜友情續集 (已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

當晚我會將車尾所有野全部落低响公司, 盡可能令到架車又放到行理又執到人!!

升級   22.45%

該用戶從未簽到

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
1. ram 跑+食
2. Lazyrunner
3. Esther
4. 小華是也!
5. TerrySze 跑+食
6. boloup 跑+食

(17位前輩尚未報名)
44.居哥..............預留
45.Clerkb...........預留
46.Charson.........預留
47.Leefs.............預留
48.Idra..............預留
49.Blackfty.........預留
50.CK Leung........預留

義工團隊

1.BillyYau 行李車 (食飯)
2.cfchan 單車支援+三聖位人肉指示牌+攝影 (食飯)

尚需義工

1.沿途各站攝影兼人肉指示牌
2.第二部行李車(如人數太多的話)
3.跟車行李工人兼鄧記入場點名.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-31 18:06 發表

我睇錯左以為你有二部車~~~

就算有兩架車.. billy 兄分唔開兩半去渣...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-31 18:13 發表

EE師姐,19:15來唔來到荃灣西鐵?影完起步大合照後跟車入鄧記,看住行李,兼影入場跑友,可以嗎?
原帖由 叮叮噹 於 2009-3-31 18:27 發表

太好了! 咁要笑住跑返入鄧記囉!
ee嚟做隨車攝記, 幫手搬運同看行李. 辛苦曬!

好丫... 咁麻煩你地加我個名啦~
名銜 : 跟車搬貨攝影義工~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 22:47 發表

就算有兩架車.. billy 兄分唔開兩半去渣...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 22:50 發表

好丫... 咁麻煩你地加我個名啦~ " />" />jn
    名銜 : 跟車搬貨攝影義工~

再次感謝ee幫忙!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-3-31 20:35 發表
    當晚我會將車尾所有野全部落低响公司, 盡可能令到架車又放到行理又執到人!!

billy 兄.. 其實我認同叮叮噹 ctse 講...
    青山公路沿途都有車坐... 叫大家拎定金錢同埋八仔到時頂唔住自行坐車回鄧記就可以~
    唔駛咁麻煩要你拎晒 d 野出來呢

唔好令 d 跑友以為有順風車坐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-31 23:08 發表

再次感謝ee幫忙!

唔駛客氣... 希望當晚盡量幫到大家留影啦..小妹好少在晚上影相..以我既技術...可能只可以影到鬼影

升級   53.45%

該用戶從未簽到

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
    1. ram 跑+食
    2. Lazyrunner
    3. Esther
    4. 小華是也!
    5. TerrySze 跑+食
    6. boloup 跑+食
    7. schnix

(17位前輩尚未報名)
    44.居哥..............預留
    45.Clerkb...........預留
    46.Charson.........預留
    47.Leefs.............預留
    48.Idra..............預留
    49.Blackfty.........預留
    50.CK Leung........預留

義工團隊

1.BillyYau 行李車 (食飯)
    2.cfchan 單車支援+三聖位人肉指示牌+攝影 (食飯)

尚需義工

1.沿途各站攝影兼人肉指示牌
    2.第二部行李車(如人數太多的話)
    3.跟車行李工人兼鄧記入場點名.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:14 發表

青山公路沿途都有車坐... 叫大家拎定金錢同埋八仔到時頂唔住自行坐車回鄧記就可以~

唔好令 d 跑友以為有順風車坐" />" />

其實五十人既行理都可能會放滿架車尾箱同后坐, 實在幻想唔到五十個人既行理會有幾多!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:14 發表

唔好令 d 跑友以為有順風車坐" />" />

對呀, 有架順風車係隔離小弟會好易上車的

雖然我未跑過咁長程, 但都希望盡自己能力有幾多跑幾多 (希望最少都可以跑到15km 啦...)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-3-31 23:23 發表

其實五十人既行理都可能會放滿架車尾箱同后坐, 實在幻想唔到五十個人既行理會有幾多!!

50 人既行李..... 我覺得可能擺唔晒... (除非 ching 果架係七人車)

可能要搵多一架車...或者真係平平地租架 van 仔...

升級   0%

難過

唔好令 d 跑友以為有順風車坐

Agree! 跑友自力更新,盡力而為啦!
    上次我地廿幾人的簡便行李已經迫爆Hoihoi車尾箱(完全空出的).
    50幾人,大家盡量輕便行李,相信都會迫爆車尾箱+後座位.
    今次出兩團肯定唔止50幾人,現在已經60人.
    如果冇兩架車,恐怕要租van仔.

升級   0%

難過

原帖由 kcchu 於 2009-3-31 23:23 發表
    對呀, 有架順風車係隔離小弟會好易上車的
    雖然我未跑過咁長程, 但都希望盡自己能力有幾多跑幾多 (希望最少都可以跑到15km 啦...)

盡力跑啦!跑唔曬咪上車,冇所謂架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-31 23:58 發表

Agree! 跑友自力更新,盡力而為啦!
    上次我地廿幾人的簡便行李已經迫爆Hoihoi車尾箱(完全空出的).
    50幾人,大家盡量輕便行李,相信都會迫爆車尾箱+後座位.
    今次出兩團肯定唔止50幾人,現在已經60人.
    如 ...

希望有人肯負責第2部行李車啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2009-3-31 18:50 發表
    平兄:
    回覆你30/4應該可以黎跟跑,之後要返夜工(唔洗入我個名,當我無到),黎唔到食飯啦,飲啤酒留番下次,我請飲啤酒。
    白頭佬

白兄,收到!啤酒下次再補飲!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-1 00:04 發表

希望有人肯負責第2部行李車啦~~

其實租 van 仔都唔係太貴..可能都係一人幾蚊...
    如果太多行李既... 租 van 係一個最好既 solution

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-31 23:16 發表

唔駛客氣... 希望當晚盡量幫到大家留影啦..小妹好少在晚上影相..以我既技術...可能只可以影到鬼影" />" />" />" />

EE師妹,我保證你影唔到鬼影....因為佢唔來跑....屯門真係有個師兄叫鬼影架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-31 23:59 發表

盡力跑啦!跑唔曬咪上車,冇所謂架!

我會努力的, 如果真係無辦法跑得晒都會上車