香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2.01.2010 廈門國際馬拉松賽

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2010-1-7 08:03 發表 嘩, 正相喎!

個廈門日報靚靚女記者淨係訪問大圍兄, 跟手幫佢影相...
我同哈利只係茄厘啡一齊影咋!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-1-6 11:52 發表

咁亮哥要主動要求長鴻下年再搞團啦!

長鴻不嬲都有搞開團架啦,出年佢都會搞既,runrun姐都去玩丫!

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-1-7 18:09 發表

個廈門日報靚靚女記者淨係訪問大圍兄, 跟手幫佢影相...
我同哈利只係茄厘啡一齊影咋!!

icic 魅力是沒法躲

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

邊位"夏門日報"頭條見報?

升級   0%

該用戶從未簽到

睇唔清楚,著長跑網衫既師兄係邊個?

升級   0%

該用戶從未簽到

有點像Ning 師兄。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

似係 Ning 師兄喎

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

有d 意見比長鴻考慮一下:
    1. 比賽前輕鬆既行程安排唔錯,不過食物方面好似油膩咗d,唔係好啱比賽前食,好驚食完肚瀉,如果食得清淡d 會比較好。
    2. 比賽當日因為人太多好容易走失,我都幾乎同大隊失散,放唔倒行李。如果支旗仔大支 d 就容易睇到 law。
    3. 跑完之後既安排都可以改善一下,由於小妹係慢腳一名,用咗差不多六小時先返到終點。係終點等我地既長鴻同事好似唔覺佢有旗仔,如果唔係佢見到 Tarry 個號碼布 no. 可能我地都搵唔到佢。仲有佢竟然無我號碼布 no. 好在我同Tarry 一齊過終點先可以跟住佢返酒店,起初個長鴻同事都唔信我係長鴻團友 tim 呀。我地喺終點等咗好耐,因為個同事話仲有兩個團友未返終點,要等埋佢地先返酒店,後來佢打咗一輪電話先知原來果兩位團友無跑完,上咗巴士再打的返咗酒店。最後我地都去唔倒個好正既溫泉。其實個比賽到三點先正式結速,下次可唔可以等埋我地 d 慢腳先出發浸溫泉呢?其實我地都係兩點鐘就返到終點啦。等吓等吓最後我地返到酒店都差不多四點喇,跟住沖埋涼大約四點半左右食咗長鴻為我地預備既一碗大湯麵,真係好好味呀。食完之後上返房休息到七點幾再出去食晚飯,不過因為酒店外大塞車,所以我同 Tarry 加埋 Tommy 既媽媽就去咗第道食晚飯。所以當日要成九點鐘先見返 d 團友。
    4. 跟住果兩日行程都安排得唔錯,第一日去土樓都唔算好辛苦,雖然係腳痛但都頂得順,可能因為坐車多都算係休息掛啦。第二日去鼓浪嶼就好舒服好輕鬆寫意,雖然 lee個團都有帶我地去買茶葉,但係都算可以接受,起碼好過我個同事跟康X旅遊就成日去買野。佢地買咗包大紅袍茶葉要 150 人仔,但份量得我地既一半咋。同埋佢地食既野都係菜抄菜瓜抄瓜,簡直食唔飽喎。咁我地就好好多 lu。
    總括黎講 lee個團都算唔錯。

升級   45.6%

該用戶從未簽到

王上, 好像是我呀.

http://www.xmnn.cn/dzbk/xmrb/20100103/05.pdf

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-1-9 13:29 發表
    1. 比賽前輕鬆既行程安排唔錯,不過食物方面好似油膩咗d,唔係好啱比賽前食,好驚食完肚瀉,如果食得清淡d 會比較好。
    2. 比賽當日因為人太多好容易走失,我都幾乎同大隊失散 ...

收到晒! 小弟會如實向長鴻反映的。

升級   45.6%

該用戶從未簽到

If we can arrive much earlier in next time should be better. Then we shall have enough time for warm-up and go to toilet. Overall for this trip is very GOOD.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 9-1-2010 16:21 發表
    王上, 好像是我呀.

自己下載啦:http://www.xmnn.cn/dzbk/xmrb/20100103/05.pdf

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Ning 於 9-1-2010 16:48 發表
    If we can arrive much earlier in next time should be better. Then we shall have enough time for warm-up and go to toilet. Overall for this trip is very GOOD.
    x2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2010-1-9 16:48 發表

本來係會早d架,不過要等人,有兩個團友同兩個網友06:48先落黎上車,所以咪遲晒囉,又怪唔得長鴻,唔通唔等我地d網友咩。

升級   45.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 9/1/2010 23:26 發表

本來係會早d架,不過要等人,有兩個團友同兩個網友06:48先落黎上車,所以咪遲晒囉,又怪唔得長鴻,唔通唔等我地d網友咩。

Understood

升級   54.21%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-1-7 14:18 發表

嘩! 皇上你黎曾慶咩 , 我1張都無ar.............

巨地影相主要系幫“跑吧”或者“多威”的跑手影噶,其餘既人系隨便影噶。。。
    系巨地俱樂部的會帶住“跑吧”或者“多威”的標誌噶~

升級   53.68%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

各位前辈大家好, 在厦马的跑道上,有机会和你们一起跑过一阵,但体力分配不均,后面跟不上几位大佬,

不过相信见过我的应该能对小弟有些许印象。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 abiao 於 2010-1-11 17:46 發表
    各位前辈大家好, 在厦马的跑道上,有机会和你们一起跑过一阵,但体力分配不均,后面跟不上几位大佬,

不过相信见过我的应该能对 ...

洋娃娃是否貼有相片在面上啊?
    如果是的話,那就應該見過了。

升級   0%

該用戶從未簽到

廈門國際馬拉松短片

升級   0%

該用戶從未簽到