香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

今日天氣真係不宜跑步, 好焗呀, 透唔到氣呀

升級   28.85%

該用戶從未簽到

我有自隊九龍仔公園12KM ga...

升級   100%

該用戶從未簽到

周三晚無得跑, 周四公眾假朝早有無人跑呀?

升級   28.85%

該用戶從未簽到

早晨各位!!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨~

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

各位TKO同學仔中秋節快樂 ~~~

升級   28.85%

該用戶從未簽到

中秋快樂,快樂中秋!

升級   0%

該用戶從未簽到

Happy moon moon festival

升級   0%

該用戶從未簽到

特別通告:

給各位逍遙團友:

早於數個月之前開始, 小弟由於工作/家事及個人的原故, 以致未能兼顧有關逍遙跑的事務,
    對於若干次約跑安排上的遲誤, 引起大家的不便, 實在承蒙大家體諒, 謝謝~

直接一點, 今天想和大家商議的, 是有關 [將軍澳逍遙跑] 接任人的問題.
    由於小弟工作方面, 本年度第四季(未來數月)的工作量, 預計將會較上半年更加繁忙,
    故能夠出席約跑的機會亦相應減少, 更會影響未來約跑的策劃及安排.  
    為了讓逍遙跑持續發展, 小弟誠意邀請其他ching/ctse幫手接棒.

踏入十月份, 逍遙跑亦是時候進入長課操練階段, 期望新的接任人可以帶領大家,
    一同向明年的渣馬進發, 謝謝~

P.S.  雖然小弟未來日子工作繁忙, 但我仍會盡量參予這個大家庭的約跑,
           不過明年未必會跑全馬了, 大家加油喇 ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

阿四, 你永遠都係我最尊敬既團長

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2010-9-20 22:36 發表
    阿四, 你永遠都係我最尊敬既團長

好彩仲有人記得我係阿四........ 呵呵呵
    十月份開始, 我會開始好忙好忙, 希望大家幫手接棒啦, 唔該晒
    不過火將軍你啱啱"升左呢", 你都有排忙喇

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

回復 7167# 的帖子

不如由烏拉幫手接棒吧.....?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-9-20 23:06 發表
    不如由烏拉幫手接棒吧.....?!

要睇吓烏拉盟主可唔可以丈義相助.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-9-20 22:31 發表
    特別通告:

給各位逍遙團友:

早於數個月之前開始, 小弟由於工作/家事及個人的原故, 以致未能兼顧有關逍遙跑的事務,
    對於若干次約跑安排上的遲誤, 引起大家的不便, 實在承蒙大家體諒, 謝謝~

直接一點, 今天 ...

衷心感謝你在這一年多的時間裏無私的照顧大家,這是大家的福氣。
    雖然你不是要跟大家離別,但我都很想說,我很高興可以認識到你,你是我的朋友。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-9-20 23:13 發表

衷心感謝你在這一年多的時間裏無私的照顧大家,這是大家的福氣。
    雖然你不是要跟大家離別,但我都很想說,我很高興可以認識到你,你是我的朋友。

唔使咁客氣, 我都係打吓字, 出吓圖jei, 大家既積極參與, 共同進退先至係最可貴

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-20 23:17 發表
    JC. 睇完你寫既野. 感想如下:
    首先. 保重身體啊! 唔好淨係掛住工作工作工作. 要多多注意健康啊.
    盡量爭取時間休息吧. 可以既話就返自己時間去keep住運動.
    當然亦要爭取時間陪伴家人啦! 不過我知道你會的.
    祝福你 ...

嘩....... 盟主你打咁大段回覆, 已經感動到不得了

又唔好太大壓力, 記得上年開始[渣馬長課]果陣時, 我都未跑過全馬,
    其實所謂策劃, 都係每次跑完之後, 大家特訓時一齊傾下一次既路線,
    因為大家係講 team spirit, 一齊plan, 一齊操, 唔會好難既.........
    你同其他ching/ctse都可以考慮吓啦, thanks

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-20 23:31 發表

車仔. 說實在. we need you!" />" />
    will u ??" />" />

嘻嘻,小弟現正前往運動沙漠開發綠洲,TKO區要靠你地去繼續維繫了!

升級   0%

該用戶從未簽到

另外,烏拉你可以考慮下

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好嘔血住,你可以試下先睇下岩唔岩你做