香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: supergodz
打印 上一主題 下一主題

我的跑步減肥記錄

升級   21%

該用戶從未簽到

懶左幾個月..由底處155lb又去返165lb....

10年開始再度努力 ! 1月4號... 跑左60分鐘 !

05jan早上磅163磅 ! 努力 !!! ^^

升級   21%

該用戶從未簽到

世界杯完左~ 唔可以再比藉口自己唔跑步......
12 , 13 號兩日都有跑步~
12號跑左55分鐘~ 13號跑左45分鐘.....

可能太耐冇跑~加上天氣太熱太濕~ 跑得好辛苦~~~
真係比以前辛苦好多啊 !!!! >.<

努力 !!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21%

該用戶從未簽到

回復 23# 的帖子

冇錯 ! 係以前既一套漫畫啊 !!! ^^

睇黎kenneth兄應該同我差唔多年紀~ :p

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21%

該用戶從未簽到

10月30表哥結婚~~~ 我要做伴郎~~ 之前既西裝而家應該會窄~~ 仲有2個多月~要開始KEEP返下喇~~~

16AUG - 65 mins ~ < - ok喎~ 差唔多一個月冇跑~ 今日跑返唔係好辛苦~
                               其實應該仲可以跑長d~ 但驚第日太累~ 跑住65分鐘先啦~

17AUG - 68 mins ~ <-比之前果日辛苦~可能跑之前食左支煙既關係 :p 跑跑下落雨~
                                成個醒晒~ 冇咁熱冇咁焗~但最後條斜路都係跑唔上...... 睇黎要加把勁 !