香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜vincent ching已經上左癮 , 加入我地的長跑行列

另外想問ching有冇興趣改改個login name呢 ~~~? 因為可以方便大家易記d   (因為小弟好冇記性 ) 改名post o係下面條link

[url=https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4262&extra=page%3D1&page=20]https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4262&extra=page%3D1&page=20

不過只是小弟提議 , 隨ching喜歡 ~~~~
[/url]

升級   0%

該用戶從未簽到

昌兄, 使乜爭少少勇氣啊,
一人出多DD都同你夾夠啦,
報名啦..............

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 vincent ching

升級   34.21%

該用戶從未簽到

噢, 原來可以改login name, 睇下改唔改到先, thank you!

升級   34.21%

該用戶從未簽到

已經改左啦, I'm vincent_ho!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vincent_ho 於 2010-1-14 16:42 發表 已經改左啦, I'm vincent_ho!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vincent_ho 於 2010-1-14 16:42 發表
已經改左啦, I'm vincent_ho!

wow , 好清楚呢 ~~~ 再一次歡迎vincent兄 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

呀昌 , 唔好淨係掛住o係度打氣丫 ~~~~ 夠晒勇氣就要報名架喇 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

你快d報名走長課呀昌兄,你儲埋儲埋d勇氣再唔用就慢慢會洩晒架啦,渣油渣油

升級   34.21%

該用戶從未簽到

多謝各位歡迎!
昌兄, 十個勇嘅, 我俾夠廿個你啦! 一齊跑啦!
其實, 天寒地凍, 仲有晨大早出嚟, 我都覺得幾勇!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

Vincent 師兄歡迎你!
原來你已經去過韓國比賽,我而家諗緊跑唔跑埋三月個首爾馬拉松,不過尋日睇天氣報告話當地氣温係負十六度,真係比佢嚇親

升級   0%

該用戶從未簽到

昌, 攞埋我十個勇俾你, 快d報名啦~
勇勇勇勇勇勇勇勇勇勇

升級   0%

該用戶從未簽到

昌哥, 你收收埋埋班兄弟咁多個"勇",
睇怕宜家最勇果個都係你啦,
仲唔報名等咩呢

升級   34.21%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-1-14 19:31 發表
Vincent 師兄歡迎你!
原來你已經去過韓國比賽,我而家諗緊跑唔跑埋三月個首爾馬拉松,不過尋日睇天氣報告話當地氣温係負十六度,真係比佢嚇親

你好, 哈利ching!
係呀, 我舊年去左首爾, 不過係五月半馬, o個次剛剛旅行又搵到有個比賽咪玩下. 其實, o個次都有d麻煩, 因為唔係國際賽, 佢地連報名都冇英文, 要搵個朋友個韓國客幫我報名.
三月個馬拉松應該好d, 因為係國際賽, 韓國d比賽好有氣氛, 幾好玩架!

升級   100%

該用戶從未簽到

好多謝各國弟兄(姊妹)既勇氣祝福, 我會盡我全力去報名嫁啦. 我仲有些少唔絲氣, 希望聽日會好晒啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

大家 Good ......Morning...呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

日期:     16 / 1 / 2010 ( 六 )
集合時間:7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: TKO運動場主場跑道側                   

路線 : TKO運動場 > 坑口 > 清水灣道 > 大清迴轉處 > 布袋澳村 > 大清迴轉處 > 大坳門 > 大清迴轉處 > 清水灣道 > 影業路 
        > 醫院 > 寶林 > 寶翠 > 尚德 > 彩明 > 健明 > 調景嶺 > TKO運動場 + 運動場外一圈2K 
            *** 請參考 page 1 post #1 路線圖 ***
        (請自備食水)

路程: 約  34K (短途回程坑口直接返回運動場, 約 25k)

預計完成時間:3小時30分鐘內
難度(5*為最高):**** (沿途70%上落斜路)

早餐特訓地點: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

溫馨提示:
~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
~ 團友請沿途互相照應, 發揮團隊精神.

報名方法:  請先copy名單, reply時再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
歡迎任何區域的跑友一齊參予, 實行以跑會友!

16/1 報名:
1. JC (當日可能需要9:30返到屋企, 多數只跑短途)
2. gary ( 多斜路25k算 )
3. finewong(入黎練下斜路, 跑短途 都夠哂飽)
4. 活 (樓上3位都短腳  吾好得我一個長腳wor .無意志架)
5. 明(我就想長腳,但怕應付唔倒)
6. Terence (有力就走全程,冇就捷徑返運動場算喇)
7. 哈利 (我想跑長,25K 可否先回運動場補給?)
8. bolo(最高頒導如無新旨令可來)
9. kan0902 (岩岩收倒渣馬接納通知書 呢個星期6唔黎都唔得) 
10. 文輝 (時日無多, 最後一次斜路長課一定要去)
11.猿球
12. AH LI (我要趕上尾班車先)
13. batbat (長課,希望知醒)
14. Vincent (=vinhkh)
15. chairman (應該有機會或者會跑34K)

16. 昌(試報!嘩成廿人跑大清,好感動)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-1-15 12:01 發表
日期:     16 / 1 / 2010 ( 六 )
集合時間:7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點: TKO運動場主場跑道側                 & ...

昌兄好野~ 不過走長課你唔好亂咁放火

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-1-15 12:14 發表 昌兄好野~ 不過走長課你唔好亂咁放火

我需要狗哥既磅住,星期六預埋你嫁啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-1-15 12:28 發表

我需要狗哥既磅住,星期六預埋你嫁啦!

因為我個個星期六都要返半日 你想見到我...即係想我...俾我老細炒魷