香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   68.95%

該用戶從未簽到

尋晩真係好開心, 有得跑, 有得食, 仲有奬抽。
多謝各勞心勞力Ching, Ctse,
祝KTO長跑長友

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

尋晚凍凍地, 你一時凍到手震姐, 你影相得唔得, 就大家都知啦!

wing囡, 比心機搵書, 大家都支持你的. Good Luck !  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-12-17 12:39 發表

To : Wing

嘩....
    我只是剛剛試到,估到應該點搞

應該每張photo upload 時都可以獨立加權限
    但相跑簿的link 就不可獨立加權限

這樣子
    都是整個POST 加1權限

大家認為加1權限夠不夠?好不好?

Ki ...

kinkin,可以整架 ~ 睇下我下面個link 既 #3 ~~
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5205&extra=page%3D1

小弟建議就咁將個link同post出黎的相相設權限/積分好了 ~
    因為可能有d新來長跑網的跑友看到我們好正的約跑後也會join大家呢 ~~~ 嘻嘻 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-12-17 13:37 發表

...我其實是電腦白痴來的。

小弟...唔信。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 =chairman= 於 2009-12-17 13:57 發表

kinkin,可以整架 ~ 睇下我下面個link 既 #3 ~~
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5205&extra=page%3D1

小弟建議就咁將個link同post出黎的相相設權限/積分好了 ~
    因為可能有d新來長跑網的跑 ...

確實是
    好野哦
    你弄啦
    謝謝你

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

車校長~ -R-校長~ 活活副校~ JC團長~ TKO逍遙團~ 琴晚一齊跑的師兄師姐~
    大西北三雄 壞人兄~ 花子姐姐~ 屈老大 頂力支持~
    sue弟悉心安排咁美味既蛋糕 同 細心既切cake教學
    6叔的明燈指路 & 6嬸的正相~ 簡直駛出渾身解數將一幕幕精采畫面捕捉住~

橫掂都係,多謝埋賣魚勝先

琴晚真係跑飽食醉爽歪歪~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-12-17 12:30 發表

mill姐擺我上檯...今次D相好多都炒左

http://www.fotop.net/WinggniW_Wing/16Dec09TKO

收工啦~~~~祝我今晚考試GOOD LUCK呀!拜拜millmill

加油呀6嬸~ DOG BLESS YOU~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-12-17 12:39 發表

To : Wing

嘩....
    我只是剛剛試到,估到應該點搞

應該每張photo upload 時都可以獨立加權限
    但相跑簿的link 就不可獨立加權限

這樣子
    都是整個POST 加1權限

大家認為加1權限夠不夠?好不好?

Ki ...

閱讀權限 1 好似有set等如無set野

同無落名既大圍相,都唔怕啦~

升級   100%

開心

原帖由 狗哥 於 2009-12-17 14:21 發表

閱讀權限 1 好似有set等如無set野

同無落名既大圍相,都唔怕啦~

好又做野
    try try 先

升級   100%

開心

OK
    photo and link 加了
    需要積分高於 50 才可瀏覽

但不是權限

升級   0%

該用戶從未簽到

好多謝琴日入來 祝賀TKO 約跑一週年 的 CHING/CTSE .
    有你地的支持 . 約跑活動才可得以 繼 續落去

多謝車仔 開辦 此約跑活動
    多謝  ee 抽出時間來接車仔圑長職位
    多謝 JC  每次都悉心按排路線 , 照顧我ED慢腳
    多謝 TERENCE 操長課約跑時報告時間 ,照顧我ED慢腳
    多謝  R CHING 開辦 GATHERING 跑 , 可以另大家又多個特訓機會.
    多謝 壞人兄 及 大雄 兄 送出來的 禮物
    多謝  SUE 姐 的 大蛋糕
    多謝亞WING 左騰右騰幫我地 拍照
    多謝 文兄 特登請假來支持TKO
    多謝 晒草 , 大西北 , 斧山, SSP  及各區來臨的 CHING/CTSE   

還有好多好多的都不能盡錄........... 希望今次的按排大家滿意 如有不滿 .就入亞 JC 同 R CHING 數 喇 ~~kakakaka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-12-17 00:31 發表

多謝大西北兵團, 同各位遠道而來既ching/ctse賞面一齊慶祝TKO牛一,
    特別多謝活活幫大家打點特訓, 令大家捧住個肚走  " />" />

話晒係打什 職位 . 應該的 ....
    最更要大家開心 ~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-12-17 14:12 發表 車校長~ -R-校長~ 活活副校~ JC團長~ TKO逍遙團~ 琴晚一齊跑的師兄師姐~ 大西北三雄 壞人兄~ 花子姐姐~ 屈老大 頂力支持~ sue弟悉心安排咁美味既蛋糕 同 細心既切cake教學 6叔的 ...

多謝埋我啦,話晒都陪跑咁耐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-17 09:34 發表

係呀,小弟仲麻麻煩煩要活活學姐特別照顧,見學姐左騰右騰我都唔好意思~~
    仲有校工六嬸上上落落影相,JC 學長打點~~

cc 同 花dee 吾好 甘客氣喇  ......
    你地食得開心就ok 架喇.
    仲有 r ching , 花dee 吾好意思呀. 原身諗住買d 素食給你地.因琴日吾得閒無去買.   
    要你兩位食得甘小.   

升級   100%

慵懶

原帖由 快活人 於 2009-12-17 16:50 發表
    好多謝琴日入來 祝賀TKO 約跑一週年 的 CHING/CTSE .
    有你地的支持 . 約跑活動才可得以 繼 續落去

多謝車仔 開辦 此約跑活動
    多謝  ee 抽出時間來接車仔圑長職位yhgyface11 ...

我地都要多謝你們每次的悉心安排, (路線+特訓), 令大家每次都留下美好回憶~~
    謝謝活活呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 文輝 於 2009-12-17 13:43 發表
    尋晩真係好開心, 有得跑, 有得食, 仲有奬抽。
    多謝各勞心勞力Ching, Ctse,
    祝KTO長跑長友

文輝 ching
    開心就多d黎跑+食啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-12-17 14:12 發表
    車校長~ -R-校長~ 活活副校~ JC團長~ TKO逍遙團~ 琴晚一齊跑的師兄師姐~
    大西北三雄 壞人兄~ 花子姐姐~ 屈老大 頂力支持~
    sue弟悉心安排咁美味既蛋糕 同 細心既切cake教學
    6叔的 ...

我盏燈俾你同放火昌扯爆左啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-12-17 18:47 發表
    我盏燈俾你同放火昌扯爆左啦

你同快腳狗加埋放火昌, 尋晚上左山頂做乜,
    就只有你地自己先知, 但係返黎又個個都話自己俾人扯爆,
    一定事有QK  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-12-17 19:14 發表

你同快腳狗加埋放火昌, 尋晚上左山頂做乜,
    就只有你地自己先知, 但係返黎又個個都話自己俾人扯爆,
    一定事有QK  

有樣野一定要澄清, 當晚我無上山頂ga~
    我去到山腳話我無氣唔上山啦~
    99同放火昌聽到之後, 兩個陰陰咀笑拍拖衝上山,
    返到黎就氣來氣x, 又話過癮又話好玩
    我都唔知佢地上山頂玩乜ga

升級   100%

慵懶

原帖由 火仔11 於 2009-12-17 20:05 發表

有樣野一定要澄清, 當晚我無上山頂ga~
    我去到山腳話我無氣唔上山啦~
    99同放火昌聽到之後, 兩個陰陰咀笑拍拖衝上山,
    返到黎就氣來氣x, 又話過癮又話好玩
    我都唔知佢地上山頂玩乜ga

你話啦, 兩條友仔黑"蚊蚊"上山做咩呢! 週圍又無人,
    落到離又話happy, 又話過癮,
    火火, 唔好理人地咁多啦! 宜家香港人好開通嘅!