香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

12.26 大西北聖誕翌日攪 (跑+晚飯+交換禮物)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚小弟就算齋黎食飯都咁開心,因為好難得可以再黎大西北玩嘻嘻 ~~~ 遲左都要講多次:聖誕快樂丫 ~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

在此特別多謝平兄、Sue兄、蘭西姐幫忙攪是次聚會,謝謝Wong sir 帶隊,謝謝Runrun師姐跑唔到都黎影相,謝謝豆媽愛心曲奇,謝謝柏爸同Sue哥送俾小雪小三聖誕禮物~~
今日跑同食飯交換禮物都好開心,唔跑唔跑又食晒廿幾K,而家個個都跑得咁快,末段真係無力啦,多謝P哥送水同留後照顧小妹...
仲有邊位要多謝呢?一時又諗唔到~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝Wong sir,Sue姐,蘭西姐攪今晚的約跑+晚宴
多謝平兄,run run ctse,scchu ching,豆豆媽,Parco爸幫我地影相
多謝豆豆媽的曲奇餅
多謝壞人的禮物,還有好開心可以拍住你走幾K

升級   0%

該用戶從未簽到

各位快樂的時光可以重溫喇~~如需原相收藏回味,請pm小弟留e-mail及檔案名稱。
http://picasaweb.google.com/pingpingcheng6/tzpVxE?feat=directlink

登錄/註冊後可看大圖

升級   68.6%

該用戶從未簽到

多謝各位 ching ctse 完美安排!

琴日好開心!有跑有食有禮物!我抽到 "天睇靚模月力",平兄睇到流口水!

有六個港男跑到尾,因戰地記者重地雷,所以我用手掃描了兩張作記錄:

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-12-27 00:44 發表 各位快樂的時光可以重溫喇~~如需原相收藏回味,請pm小弟留e-mail及檔案名稱。http://picasaweb.google.com/ping ... YdjDetUtI/AAAAAAAAA ...

Thank you 平兄! Cheer!!!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

多謝平兄、suesue、Nancy 等搞手搞了昨日一個多麼高興的節目,
    我雖然冇跑但仍然非常開心,還要多謝豆豆媽的cookies,一回到家
    已經馬上被繳械了!

昨日因為遲來,影得不是太多相,同埋有啲相唔係好夠光,請多多包涵!

http://picasaweb.google.com.hk/runrun9663/2009#

升級   13.67%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-12-27 00:28 發表
    多謝Wong sir,Sue姐,蘭西姐攪今晚的約跑+晚宴
    多謝平兄,run run ctse,scchu ching,豆豆媽,Parco爸幫我地影相
    多謝豆豆媽的曲奇餅
    多謝壞人的禮物,還有好開心可以拍 ...

X2......

好開心同大西北眾師兄師姐一齊歡度 Boxing Night
    仲有特別多謝 Wong Sir 俾水我飲又袋錢落我袋
    期望每年都攪一攪

升級   0.05%

開心
  • 簽到天數: 4 天

多謝各攪手的細心安排, 令過程順利進行. 我跑得很開心並享受跑的樂趣. 多謝Esther姐的香蕉, 豆媽的開心曲奇餅, 平兄的沿途拍照等. 各人帶來的聖誕禮物, 令人有十分的驚喜.

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-26 23:25 發表

Ginny 師姐有機會都要出黎參加下約跑呀~~

好呀好呀, 不過要等埋我

唔知有無人會係平日的朝早跑呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-12-27 14:34 發表

好呀好呀, 不過要等埋我

唔知有無人會係平日的朝早跑呢?

豆腐鐵人,你好,曾經有個跑友向我推介過你的blog,很精彩,很厲志..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-12-27 11:18 發表
    多謝各位 ching ctse 完美安排!

琴日好開心!有跑有食有禮物!我抽到 "天睇靚模月力",平兄睇到流口水!

有六個港男跑到尾,因戰地記者重地雷,所以我用手掃描了兩張作記錄:

108 ...

6位終極勇士..好野!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-12-27 11:18 發表

Thank you 平兄! Cheer!!!

冇意思,尋日臨陣退縮,改跑21k,沒有同你地一齊殺上公奄....今日玩左石崗 25~6k補數..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-12-27 11:25 發表
    多謝平兄、suesue、Nancy 等搞手搞了昨日一個多麼高興的節目,
    我雖然冇跑但仍然非常開心,還要多謝豆豆媽的cookies,一回到家
    已經馬上被繳械了!

昨日因為遲來,影得不是太多相,同埋有啲相 ...

謝謝 runrun 姐幫忙影相!

升級   6.6%

該用戶從未簽到

謝謝Wong sir同Sue細心安排這次約跑、交換禮物同晚飯。
    謝謝呀平、run run、scchu、豆豆媽幫我地影相。
    謝謝Esther好有心的香蕉。
    謝謝豆豆媽的曲奇餅, 好香脆, 好食過我自己整, 下次見到面, 教我整呀!
    謝謝Wong sir全程拍住我跑, 指導同照顧我, 仲頒個勤學及進步獎比我, 好開心!
    謝謝威威借出風褸比我保暖。
    謝謝送我聖誕禮物的人, 因為自己唔啱用, 所以轉送比餐廳老闆。
    謝謝各位送我一個好開心的Boxing Day!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

多謝各位出席既ching/ctse, 冇你地既參與, 一定唔會咁開心
    多謝wong sir, 亞平, nancy, Parco 爸, 豆豆媽, Esther, 壞人, kin, runrun

升級   27.6%

該用戶從未簽到

昨日玩得好開心, 要多謝Wong sir, Sue, 平兄, Nancy, runrun, 豆豆媽, Esther, 及一眾師兄師姐, 送給我一個好難忘的Boxing Day!!!

升級   27.6%

該用戶從未簽到

聖誕翌日攪步速總結:
    全程20km

http://connect.garmin.com/activity/21063227

升級   27.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-12-26 22:32 發表
    ...
    PS>有冇人知...今日我跑左幾多K呢...?

16km 左右